OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Παμβοχαϊκός-Ολυμπιακός 0-3...

Ματς μπολ τίτλου για τον Ολυμπιακό που νίκησε με 3-0 τον Παμβοχαϊκό και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο το Σάββατο (20/4, 19.00) στο Βραχάτι.

Τρία σετ μακριά από το φετινό τρεμπλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 3-0 του Παμβοχαϊκού στον τρίτο τελικό της Volleyleague σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Βραχάτι.
Ο Ολυμπιακός προηγείται πλέον με 2-1 σετ στη σειρά και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο (20/4, 19.00, Novasports4), εφόσον νικήσει για τρίτη φορά τον Παμβοχαϊκό.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τους εύκολους πόντους του τραυματία Ζόραν Γιοβάνοβιτς (σ.σ. έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και υποβάλλεται σε θεραπεία για να προλάβει τον 4ο τελικό). 

Αντίθετα ο Ολυμπιακός είχε τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ να "καθαρίζει" και να τελειώνει τις φάσεις, ενώ και ο τραυματίας στο γόνατο (σ.σ. έπαιξε με ένεση) Ντίμα Φιλίποφ έκανε ένα μεστό παιχνίδι.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν δυνατά τον τελικό και προηγήθηκαν με 4-0, αναγκάζοντας τον Νίκο Ζαλμά να πάρει τάιμ άουτ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στον πόντο με τον Λεάντρο Καλντέιρα (3-4), όμως με τα προβλήματα που είχαν στην υποδοχή, ο Ολυμπιακός είχε εύκολη δουλειά για να τρέξει ένα σερί 6-0 (4-10). Στο 17-20 με τον Καλντέιρα ο Δημήτρης Καζάζης πήρε τάιμ άουτ για να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα του. Το διπλό μπλοκ των Σμαραγδή και Χριστοφιδέλη στον Μπάκα έφερε το πρώτο σετ μπολ (19-24), δεν χρειάστηκε δεύτερο με τον Καλντέιρα να σημαδεύει μακριά από τις γραμμές (19-25).

Στο δεύτερο σετ και μετά από τρία λάθη του Παμβοχαϊκού (χαμένο σερβίς Μπάκα και δύο κακές υποδοχές) ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 12-8 με το έξυπνο πλασέ του Κώστα Χριστοφιδέλη. Επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με το πρώτο σετ. Με δύο πόντους του Καλντέιρα ο Παμβοχαϊκός πλησίασε στους τρεις (18-21), ο Γιορντάνοφ πήρε πάνω του το σετ (20-25).

Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα στο τρίτο σετ, έμειναν κοντά στον Ολυμπιακό μέχρι τον 16ο πόντο, όμως η απογοήτευση από το 0-2 τους οδήγησε στο εύκολο λάθος: Ένα μπλοκ του Χριστοφιδέλη στον Καλντέιρα και δύο άουτ προσπάθειες από τον Μαντέκα και και τον Πανταλέων έφεραν τη διαφορά στους έξι πόντους (14-20) για τον Ολυμπιακό. Με άσο ο Γιούρισιτς (15-22) έφερε τους πρώτους πανηγυρισμούς στον "ερυθρόλευκο" πάγκο και λάθη από τον Καλντέιρα και τον Μπεκιάρη το πρώτο ματς μπολ. Το σετ (17-25) και ο αγώνας ολοκληρώθηκαν με νέα λάθη από τον Παμβοχαϊκό.

Η ομάδα της Κορινθίας έχει λιγότερο από 24 ώρες για να ανασυνταχθεί και να κάνει τα πλάνα της με ή χωρίς τον Γιοβάνοβιτς. Και βέβαια θα πρέπει να βρεθεί λύση για τον Γιορντάνοφ. Ο Βούλγαρος διαγώνιος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, πανηγυρίζει πρώτος από όλους τους πόντους και με αυτόν στο τιμόνι ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ να επανακτήσει τα πρωτεία επί ελληνικού εδάφους.

Τα σετ: 19-25, 20-25, 17-25



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons