OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Όλοι μέσα ενόψει Εφές...

Σε… φουλ ρυθμούς προπονήθηκαν οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας την Τρίτη (23/04) για την πέμπτη αναμέτρηση κόντρα στην Αναντόλου Εφές την Παρασκευή στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε όλους τους παίκτες του να βγάζουν με αρκετό πάθος την προπόνηση και ήταν αρκετά ικανοποιημένος γι’ αυτό.

Εξάλλου, κάθε παίκτης είναι σημαντικός στο ματς-τελικό κόντρα στους Τούρκους, έστω κι αν αγωνιστεί ένα λεπτό. Στα της προπόνησης, όλοι προπονήθηκαν κανονικά και ο Έισι Λο, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Πανελευσινιακό, δεν πήρε καθόλου χρόνου συμμετοχής.

Επίσης, υπάρχει ικανοποίηση για την απόδοση του Ντορόν Πέρκινς στο ματς με την ομάδα της Ελευσίνας, αλλά και την απόδοσή του τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις των Πειραιωτών. Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τους Τούρκους.

Το μάτι των «ερυθρόλευκων» γυαλίζει λοιπόν, ενόψει της αναμέτρησης με την Εφές και οι παίκτες του Μπαρτζώκα δείχνουν αποφασισμένοι να προκριθούν στο Final 4 του Λονδίνου.

 Sold out με Εφές...

Όποιος πρόλαβε, εισιτήριο πήρε! Οι φίλοι του Θρύλου εξαφάνισαν τα εισιτήρια για το ματς με την Αναντολού Εφές και έτσι την Παρασκευή (26/4) το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons