OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός 0-3...

Οι φουτουριστικές εμφανίσεις δεν έφεραν γούρι στον Ολυμπιακός, ο οποίος ευελπιστούσε να ξεκινήσει νικηφόρα τη σειρά των τελικών της Α1, ωστόσο ένας εκπληκτικός Παμβοχαϊκός πήρε τον πρώτο τελικό στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη,  

Ο Παμβοχαϊκός πέρασε σαν σίφουνας από το κλειστό του Ρέντη, καθώς νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό κι έσπασε την έδρα των "ερυθρολεύκων", πραγματοποιώντας σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Την Τρίτη ο 2ος τελικός.

 Πραγματοποιώντας το καλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του στη Volleyleague, ο Παμβοχαϊκός έδειξε έτοιμος ακόμα και για το πρωτάθλημα!

 Άλλωστε, οι παίκτες του Παμβοχαϊκού δεν προλαβαίνουν να πανηγυρίσουν τη νίκη τους, αφού μόλις αύριο (16/04, 19:00) διεξάγεται ο δεύτερος τελικός, πάλι στο ίδιο γήπεδο.

Όσον αφορά στη σημερινή αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο εξαιρετικά διαβασμένοι, κάτι που φάνηκε από τα εντυπωσιακά τους ποσοστά, τόσο στην υποδοχή όσο και στην επίθεση, ενώ ασύλληπτος ήταν ο αριθμός των μπλοκ για την ομάδα του Νίκου Ζαλμά, καθώς σταμάτησε στα 16.

Μόνο στο τρίτο σετ κατάφερε να αντισταθεί ο Ολυμπιακός, που μάλιστα έφτασε σε σετ μπολ (25-24), αλλά η αναποτελεσματικότητα των "ερυθρολεύκων" στην επίθεση, απέφερε το τελικό 26-28.

Τα σετ: 17-25, 20-25, 26-28

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Καζάζης): Φιλίποβ, Σμαραγδής 7, Γιούρισιτς 3, Γιορντάνοφ 18, Ποτότσνικ 3, Χριστοφιδέλης 6, Στεφάνου (λ - 85%) / Μαρούλης 3, Κοκκινάκης 7, Παπαδόπουλος 2

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Τερζής 1, Πανταλέων 8, Καραγιάννης 11, Γιοβάνοβιτς 17, Μαντέκας 11, Καλντέιρα 13, Δημητρακόπουλος (λ - 61%) / Παπαδόπουλος, Κατσανεβάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons