OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Να μείνω και για το 5ο αστέρι...

Στην πρώτη του χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Μανωλάς στέφθηκε πρωταθλητής και εξέφρασε την επιθυμία του να βρίσκεται στον Πειραιά όταν θα κατακτηθεί και το 50ο πρωτάθλημα....

Στα 22 του χρόνια ο Κώστας Μανωλάς, στην πρώτη του κιόλας σεζόν στους Πειραιώτες, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας.

Έναν τίτλο τον οποίο τον χάρηκε δεόντως, λαμβάνοντας φυσικά μέρος και στην ιστορική φιέστα του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με επίκεντρο το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι έραψαν στην φανέλα τους το τέταρτο αστέρι, που συμβολίζει τις 40 κατακτήσεις Πρωταθλημάτων.

Ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε ορισμένες δηλώσεις στα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων, εκφράζοντας με τον τρόπο του την διάθεση του να "ριζώσει" στον Πειραιά.

"Θέλω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια και να πάρω και άλλα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό. Γιατί να μην είμαι εδώ για να ράψω και το 5ο αστέρι στην φανέλα της ομάδας", τόνισε ο 22χρονος στόπερ, όντας χαρούμενος από την φιέστα των Πειραιωτών.

Ηλικιακά προλαβαίνει να είναι "παρών" και στο 5ο αστέρι, καθώς αν ο Ολυμπιακός πάρει τα επόμενα 10 σερί Πρωταθλήματα θα είναι τότε 32 ετών, αλλά σίγουρα υπάρχει στο μυαλό του και το να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε έναν μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού. Προς το παρόν, πάντως, ο Κώστας Μανωλάς έχει κλειστό συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως και το 2016.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons