OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Πανθρακικό...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Δείτε την 18άδα που θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή.

Η τελευταία προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, πριν από τον αυριανό (28/4) επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανθρακικό, διεξήχθη σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, κάνοντας δίτερμα στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Δεν «παραμέλησαν» το κομμάτι της κατοχής και σωστής κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος έκαναν και στημένες φάσεις (κόρνερ από δεξιά και αριστερά).

Εκτός προπόνησης και αποστολής για το ματς με τον Πανθρακικό έμειναν οι Ιμπαγάσα και Χολέμπας, οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, για τους μικροτραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.

Στην αποστολή επίσης δεν συμπεριλαμβάνονται και οι  Βλαχοδήμος, Μέγκιερι, Πίνο, Ντιακιτέ και Πάντελιτς.

Ο Μίτσελ επέλεξε για το ματς της Κομοτηνής τους Κάρολ, Γιαννιώτη, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Γκρέκο, Λυκογιάννη, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου και Σιόβα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons