OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων...

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν και την Τετάρτη να συνεχίσουν να προμηθεύονται εισιτήρια για το σπουδαίο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό!

Από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη (04/11), θα συνεχιστεί η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, από τα εκδοτήρια, έξω από την Θύρα 25, με ώρες διάθεσης 10:00 έως 18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 17 €, 20 €, 25 €, 35 € & 85 € (VIP).

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

 Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού κατέκλυσε τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκη, από την πρώτη ημέρα διάθεσης εισιτηρίων για τον Παναθηναϊκό!

Πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων σήμερα Τρίτη, για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό και ήδη τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» πήραν… φωτιά! Πολύς κόσμος συνέρρευσε στο γήπεδο της ομάδας μας, από νωρίς το πρωί, προκειμένου να προμηθευτεί εισιτήρια που θα του δώσουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ήδη τα πρώτα νούμερα είναι εντυπωσιακά, αφού όπως μπορεί κανείς να δει και από σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, οι «ουρές» από το πρωί, έξω από το γήπεδό μας, ήταν ιδιαίτερα μεγάλες! Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής συνεχίζεται.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons