OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ο Τζανακάκης έκλεισε, ο Μπουχαλάκης το σκέφτεται...

Στην αποκάλυψη πως ο Τζανακάκης έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και πως ο Μπουχαλάκης το σκέφτεται, προέβη ο τεχνικός του Εργοτέλη, Σίνισα Γκόγκιτς κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Πέμπτης (4/4).

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός παράλληλα τόνισε πως και οι δύο παίκτες είναι καλοί και τώρα που τους έμαθε ο κόσμος θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο.

Σε ερώτηση λοιπόν για τα σενάρια για τους Μπουχαλάκη και Τζανακάκη με τον Ολυμπιακό και για το αν όλη αυτή η ιστορία τους έχει επηρεάσει, είπε: "Τους έχει επηρεάσει. Μέχρι πέρσι δεν τους ήξερε κανείς. Με τις εμφανίσεις τους με την ομάδα όμως κάποιος τους είδε και έγιναν αυτά τα σενάρια. Ο Τζανακάκης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μπουχαλάκης το σκέφτεται. 

Δεν είναι όμως ακόμα έτοιμοι και πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους. Έχουν καλά στοιχεία και μέλλον, έχουν δυνατότητες να είναι στο ρόστερ του ΟΣΦΠ πρέπει όμως με το κεφάλι κάτω να συνεχίσουν τη δουλειά, γιατί τώρα είναι τα δύσκολα. Είναι έξυπνα παιδιά και μπορούν να τα καταφέρουν".

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Εργοτέλη αναφέρθηκε στην απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, λέγοντας: "Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ένας άνθρωπος που ήταν χρόνια παράγοντας και είχε καλές γνώσεις για το ποδόσφαιρο. Μετά τον κ. Απόστολο έφυγε ένας ακόμα καλός άνθρωπος από το χώρο του ποδοσφαίρου".

Για την μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη: "Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια στην προπόνηση και τη συμπεριφορά των παικτών μας, με υποχρεώσεις που έχουν μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Φέτος είναι ένα δύσκολο το πρωτάθλημα και γίνεται δυσκολότερο τώρα στο τέλος, με πολλές ιστορικές ομάδες να προσπαθούν να πλησιάσουν τις τρεις πρώτες θέσεις. Έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος καθώς ήμαστε καιρό στις πρώτες θέσεις.

Στον πρώτο γύρο πήραμε 16 βαθμούς σε κάποια παιχνίδια που τώρα πήραμε 12. Σε κάποια όμως όπως με τον Ηρακλή και τη Δράμα δεν πήραμε κάτι ενώ ήμασταν καλοί. Στον Φωκικό όμως δεν ήμασταν. Δεν βοήθησε ούτε ο αγωνιστικός χώρος και δεν πήγαμε όπως έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι. Δεν κάναμε ευκαιρίες, στο πρώτο εκτός από το γκολ κάναμε μόνο άλλη μια φάση, ενώ στο 1-1 έχασε άλλη μια ο Χαντί".

Για το τι χρειάζεται η ομάδα του για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος: "Χρειαζόμαστε καλύτερη διαχείριση στο στόχο που έχουμε, να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά μέχρι το τέλος. Περίμενα ότι θα κάναμε μια ομάδα που θα μιλούσαν για αυτή και θα ήταν πρωταγωνίστρια μέχρι τέλος του πρωταθλήματος. 

Το άγχος έρχεται και εκτός ομάδας. Ποδόσφαιρο όμως παίζουν όλες οι ομάδες, εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα που τη φτιάξαμε με πολύ ιδρώτα, δουλειά και τρέξιμο. Όλοι μαζί προσπαθήσαμε να φέρουμε ότι καλύτερο. Δεν θα είχαμε πρόβλημα να μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους έμπειρους παίκτες".

Για τον αγώνα της Κυριακής με τη ΑΕΛ: "Έρχεται από ρεπό και ένα δύσκολο αγώνα με τη Νίκη Βόλου, όπου στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε αρκετά καλά. Είναι μια έμπειρη ομάδα με κόσμο που έμεινε πίσω στη βαθμολογία και τώρα ψάχνουν τη νίκη με εμάς για να πλησιάσουν περισσότερο. Έχω πει ξανά ότι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε το κάθε παιχνίδι εξαρτάται από εμάς".

για την περιορισμένη παρουσία του κόσμου, απάντησε: "Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έχουμε πολύ κόσμο στους αγώνες μας. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει, αλλά για τα παιδιά και την προσπάθεια που κάνουν είναι κάτι. Είναι καλό για αυτούς να έχουν περισσότερο κόσμο και να προσπαθούν περισσότερο. 

Οι άνθρωποι της διοίκησης πάνω σε αυτό το θέμα κάνουν σημαντική προσπάθεια, όμως δεν έχουμε πάρα πολύ κόσμο. Όμως και αυτοί που έρχονται μας βοηθούν πολύ και για αυτό όλοι μας τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας".

Για τον Γκαντιάγκα και την περιορισμένη παρουσία του στα τελευταία ματς: "Και αυτός και ο Ζάχορα ήρθαν στην ομάδα λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έχει πάθει τρεις θλάσεις. Θα μπορούσε να είχε παίξει και νωρίτερα αλλά είχε φόβο και εγώ δεν ήθελα να ρισκάρω. 

Είναι έτοιμος παίκτης και χρειαζόμαστε την παρουσία του και την πάσα που έχει. Αν τον είχαμε στα παιχνίδια, ίσως να είχαμε και περισσότερους βαθμούς γιατί βοηθά και τους συμπαίκτες του. Βλέπουμε όμως ότι και ο Κοζορώνης και ο Ουέλιγκτον δίνουν λύσεις".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons