OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η προπόνηση της Παρασκευής...

Μία ημέρα μετά το ματς με τον Πανθρακικό και τη νίκη με 6-2, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στο Ρέντη για προπονήσεις. Το βλέμμα πλέον στρέφεται στην επικείμενη αναμέτρηση της 30ής αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανθρακικό έκαναν αποθεραπεία, κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Ο Μήτρογλου αισθάνθηκε ένα «σφίξιμο» στον αριστερό προσαγωγό. Ο Μοδέστο υπέστη μία κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού και έχει ένα αιμάτωμα. Ο Νταβίδ Φουστέρ αισθάνεται μία ενόχληση στον τείνοντα την πλατιά περιτονία μυ δεξιά.

Ο Χοσέ Χολέβας έχει μία ενόχληση στον τένοντα του ορθού μηριαίου δεξιά, λόγω κόπωσης. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί έκαναν θεραπεία. Τα προβλήματά τους δεν είναι ιδιαιτέρως σοβαρά και θα παραμείνουν υπό διαρκή παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, ώστε η κατάστασή τους να επανεκτιμάται συνεχώς.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τζιμπούρ και Αμπντούν, ανεβάζοντας «στροφές». Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξανά πρωινή προπόνηση, προγραμματισμένη για τις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons