OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Προπόνηση χωρίς τον Χολέμπας...

Δίχως τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού με τον Πανθρακικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τα γκάζια του Βαγγέλη Μαρινάκη το μεσημέρι της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Άλλωστε την Κυριακή, έρχεται ο επαναληπτικός αγώνας των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανθρακικό και μπορεί το 6-2 του πρώτου ματς να δίνει προβάδισμα στους Πειραιώτες, όμως απαιτείται σοβαρότητα.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του επάνω στο κομμάτι της τεχνικής. Εν συνεχεία, οι ασκήσεις που έγιναν είχαν να κάνουν με την κατοχή της μπάλας, την σωστή κυκλοφορία της και το πρέσινγκ προς τον αντίπαλο.

Το δυσάρεστο για τον Ισπανό τεχνικό είναι πως ο Χοσέ Χολέμπας δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής, λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο δεξιά και είναι αμφίβολος για το ματς στην Κομοτηνή. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε το συντηρητικό πρόγραμμα, το οποίο ακολουθεί και τις προηγούμενες ημέρες, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Το πρόγραμμα το Σάββατο περιλαμβάνει προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί το πρωί, στις 10:30, τελευταία πριν από το κυριακάτικο παιχνίδι στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons