OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Οποιος δεν μπορεί, σπίτι του...

Πλέον έχει φτάσει η ώρα για το ξεσκαρτάρισμα. Πρέπει να βγουν συμπεράσματα από την εικόνα της ομάδας σε αυτό το παιχνίδι. Και δεν το λέω ντέρμπι γιατί για να υπάρχει η έννοια του ντέρμπι θα πρέπει να υπάρχει και το σχετικό ενδιαφέρον. Σε ένα ματς λοιπόν όπου ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να μπει από την αρχή και να το καθαρίσει με την υποτιθέμενη ανωτερότητά του, μπήκε και έπαιζε κρυφτό στην ομίχλη και χρειάστηκε να ισοφαρίσει ο Μήτρογλου στο 87′ για να μην ξεφτυλιστεί τελείως.

Πρέπει λοιπόν να βγουν συμπεράσματα για όλους και να μην αφήσουμε στο πλάϊ αυτή την άσχημη εικόνα της ομάδας. Να μην ξεχαστεί. Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους. Στην διοίκηση που δεν έχει φροντίσει να ενισχύσει την ομάδα εκεί όπου υπάρχουν κενά, στον προπονητή για τις επιλογές που κάνει και στους παίκτες γιατί αρκετοί από αυτούς δεν αξίζουν να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οποιος δεν μπορεί λοιπόν να πάει σπίτι του.

Ηρθε η ώρα για τις αποφάσεις έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να μην ξαναδούμε αυτή την απελπιστική εικόνα.

Υ.Γ.: Καλύτερα να παρθούν τώρα οι αποφάσεις, που το αίμα βράζει και να μην ξεχαστούν με μία επικείμενη κατάκτηση κυπέλλου…

Με το γκολ που πέτυχε ο Μήτρογλου και το άλλο που ακυρώθηκε (σωστά ως οφσάϊντ) ο επιθετικός του Ολυμπιακού έδωσε και πάλι τις απαντήσεις του. Μπορεί να έπαιξε κάτι παραπάνω από 20 λεπτά, όμως έφταναν για να κάνει την διαφορά. Λογικές οι απορίες, τι θα είχε γίνει εάν είχε παίξει από την αρχή, τι θα γινόταν εάν ο Μίτσελ έπαιζε με 2 επιθετικούς από το ξεκίνημα και όλα αυτά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons