OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η αποστολή για τον Πανθρακικό... Ο «μάγος» στο Red Store...

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν τον αυριανό, πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, στο «Γ. Καραϊσκάκης», πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Σε αυτή συμμετείχε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος «έβγαλε» κανονικά όλο το πρόγραμμα. Απόντες ήταν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προφυλάχθηκαν λόγω μικροτραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Οι Ραφίκ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισαν με συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία, λόγω των κακώσεων που έχουν υποστεί στον δεξιό ταρσό, σχεδόν στο ίδιο σημείο. Το αιμάτωμα υποχωρεί. Με ήπιες ενοχλήσεις στη μέση έμεινε εκτός προπόνησης ο Ντρίσα Ντιακιτέ.

Στο πρόγραμμα σήμερα, συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Μανώλης Σιώπης, Παιδάκης και Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Αναλυτικά: Κάρολ, Μέγιερι, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.


Ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας από τους αγαπημένους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές. Ο μεγάλος Βραζιλιάνος «άσος» λατρεύτηκε από εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού μας και συνεχίζει ακόμη να λατρεύεται!

Το Σάββατο, 20 Απριλίου 2013, ο δικός μας «μάγος» θα δώσει το παρών στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας μας, το Red Store! Θα βρεθεί κοντά στον κόσμο του Ολυμπιακού και με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «ΖΙΟΒΑΝΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ», θα υπογράψει βιβλία στους θαυμαστές του!

Ο Βραζιλιάνος θα είναι στο Red Store στις 16:00.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons