OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 3-1....

Όλα δικά του φέτος! Μετά το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας της ΑΕΚ 3-1 σετ και ξεκινά την δική του εποχή στο γυναικείο βόλεϊ! 

Και πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την δική του… αυτοκρατορία στο γυναικείο βόλεϊ, καθώς επικράτησε (ξανά) της ΑΕΚ με 3-1 σετ στην Σαντορίνη και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Ιστορικές στιγμές για τις «ερυθρόλευκες» που κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος το νταμπλ.

Τέταρτη σερί νίκη των πρωταθλητών επί της «Ένωσης» μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες!

Κορυφαία για τις θριαμβεύτριες η Κωνσταντίνου, εξαιρετική σε υποδοχή και άμυνα η Κονόμη, για ακόμη μια φορά είχε σοβαρά προβλήματα στην υποδοχή η ΑΕΚ.

Το ματς

Με την Χριστοδούλου στο σέρβις ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 4-0, χάρη και στην κακή υποδοχή της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυρες» αντέδρασαν και μάλιστα άμεσα. Η «Ένωση» με εκπληκτική άμυνα, με την Παπαγεωργίου να… κερνάει μπλοκ και την Κις να μην χάνει επίθεση, έτρεξε σερί 12-1(!) για το υπέρ τους 12-5! Οι πρωταθλήτριες δεν τα παράτησαν και μείωσαν σε 14-16! Όμως σε εκείνο το σημείο, οι κοπέλες του Οικονόμου με δύναμη τα μπλοκ και την Κις στην επίθεση ανέβασαν ξανά την διαφορά (14-20) και ουσιαστικά κατέκτησαν εύκολα το πρώτο σετ με 25-20.

Ο Ολυμπιακός σημάδευε στην υποδοχή την Κις και δικαιώθηκε για την επιλογή του, καθώς νωρίς-νωρίς προηγήθηκε 9-3, με την Χριστοδούλου στο σέρβις. Η άμυνα των «κιτρινόμαυρων» βελτιώθηκε, το… βαρύ πυροβολικό, η Κις πήρε σερί επιθέσεις και η διαφορά έπεσε στους 3, 14-11. Οι Πειραιώτισσες πάτησαν ξανά γκάζι, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει σωστές επιθέσεις, λόγω των προβλημάτων στην υποδοχή και η διαφορά ξέφυγε εκ νέου με το 20-14. Η Κοσμά πήγε σε θέση σέρβις και ουσιαστικά «τέλειωσε» το σετ, κερδίζοντας άσους και το 1-1 με 25-16 είναι γεγονός.

Όπως τέλειωσε το δεύτερο σετ, έτσι ξεκίνησε και το τρίτο. Με λάθη στην υποδοχή για την ΑΕΚ, με άσους για τον Ολυμπιακό και το γρήγορο προβάδισμα με 8-3 για τις «ερυθρόλευκες». Ο πρωταθλητής προηγήθηκε 13-8, προτού οι παίκτριες του Οικονόμου τρέξουν ένα σερί 6-0 και πάρουν… κεφάλι στο σκορ με 14-13. Η Λούκοβιτς ανέλαβε δράση στην επίθεση και παράλληλα ο Ολυμπιακός προβάδισμα με 20-16. Οι «κιτρινόμαυρες» ισοφάρισαν σε 20-20, με τα καλά σέρβις της Τσοχατζή, όμως με ψυχραιμία οι Πειραιώτισες έφτασαν στο 2-1 με 25-22.

Με την Κοσμά στο σέρβις, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς με 6-2. Οι πρωταθλήτριες διατήρησαν το προβάδισμά τους με σωστές επιλογές στην επίθεση (9-6). Η ΑΕΚ επωφελήθηκε κάποια λάθη των αντιπάλων της και με σερί 5-0 πέρασε μπροστά 11-9 και έδειξε πως παραμένει ζωντανή! Όμως η χαρά κράτησε για λίγο. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός με την Κωνσταντίνου πήγε στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με το υπέρ του 16-13. Η Κις προσπάθησε να το γυρίσει… μόνη της, μείωσε προς στιγμήν σε 22-21, όμως η δίψα των Πειραιωτισσών για το νταμπλ ήταν μεγαλύτερη και έφτασαν στο 3-1 με 25-22! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons