OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η προπόνηση της Παρασκευής... Αντίστροφη μέτρηση για τη φιέστα...

Τακτική, κυκλοφορία της μπάλας και στημένες φάσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το επικείμενο ματς με τον Πλατανιά, στην Κρήτη. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή, με πρωινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν σήμερα πολύ επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους, βελτιώνοντας παράλληλα και την τακτική τους. Μέσω εκτελέσεων στημένων φάσεων δούλεψαν στις αντιδράσεις επιτιθέμενων και αμυνόμενων. Στη συνέχεια οι παίκτες του κ. Μίτσελ έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του κανονικού γηπέδου.

Ο Γιάννης Μανιάτης έμεινε στο γυμναστήριο, ενώ κάνοντας και θεραπεία ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να προφυλαχθεί και να μην του δημιουργηθεί πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό. Το ίδιο συνέβη και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, λόγω τον μικροενοχλήσεων που έχει αισθανθεί στο αριστερό του γόνατο. Ειδικό πρόγραμμα έκανε και ο Πάντελιτς, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση που τον ταλαιπωρούν.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν ξανά το πρωί, στις 10:30.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τη Δευτέρα τις δράσεις που θα οδηγήσουν στην εφετινή γιορτή, για το 40ό πρωτάθλημα της ομάδας μας!

Με μία εφ’ όλης της ύλης Συνέντευξη Τύπου, η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 8 Απριλίου όλο το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών, οι οποίες θα οδηγήσουν στην εφετινή φιέστα, για την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος από την ομάδα μας. Η Συνέντευξη Τύπου θα αρχίσει στις 18:00.

Στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν όλες τις δράσεις που θα διοργανώσει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, τις τελευταίες ημέρες πριν από την ιστορική εφετινή γιορτή, συμβολική για όλους όσοι ασπάζονται τη μεγάλη ιδέα του Ολυμπιακού, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα! Η φιέστα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, την 30ή και τελευταία αγωνιστική της εφετινής Super League, οπότε θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας μας θα παρουσιάσουν επίσημα το επετειακό λογότυπο του Ολυμπιακού μας, εμπνευσμένο από το τεράστιο μέγεθος του συλλόγου μας και το σπουδαίο επίτευγμα, της κατάκτησης του 40ού πρωταθλήματος, σε μία ιστορία γεμάτη τίτλους και διακρίσεις!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons