OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 6-2 (Fuster 5') (Ibagaza 11') (Tzanis 19') (Lucero 32') (Mitroglou 48') (Fetfatzidis 51') (Mitroglou 54') (Fuster 55')


Σ' ένα από τα καλύτερα ματς φέτος στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Πανθρακικό με 6-2 και έκανε το καθοριστικό βήμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σούπερ Ιμπαγάσα και Φετφατζίδης. Τα 4 από τα 8 γκολ ήταν καταπληκτικά...

55' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 6-2... Ο Μοδέστο μοίρασε στον Φουστέρ, και ο Ισπανός με σουτ στέλνει ξανά την μπάλα στα δίχτυα!

54' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 5-2... Ο Κουτσόπουλος έδιωξε ασταθώς το σουτ του Μασάντο, αλλά ο Μήτρογλου πήρε το... ριμπάουντ και με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 5ο ερυθρόλευκο γκολ.

51' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 4-2... Ο Φετφατζίδης με ωραίο σόλο πέρασε... όλη την αντίπαλη άμυνα και με πλασέ μέσα απ' την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

48' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 3-2...  Μετά από προσωπική ενέργεια του Ιμπαγάσα και κεφαλιά του Μήτρογλου (που είχε πάρει θέση στο δεύτερο δοκάρι) οι "ερυθρόλευκοι" παίρνουν ξανά το προβάδισμα.

32' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, 2-2... Ο Μίνγκας πατάει για τον Τζάνη, αυτός στρώνει στον Λουσέρο, ο οποίος με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή, νικάει τον Κάρολ.

19' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, 2-1... Κάθετη μεταβίβαση του Μίνγκα για τον Τζάνη, ο οποίο περνά σαν σταματημένο τον Σιόβα και με υποδειγματικό τελείωμα μέσα από την περιοχή μειώνει για τους φιλοξενούμενους.

11' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-0... Ο Ιμπαγάσα "σκάει" ποδιά στον Σερφά και με εξαιρετικό σουτ από τα όρια της περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

4' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0... Ο Φουστέρ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μελίσση και κατέληξε στα δίχτυα. Χρεώθηκε αυτογκόλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μοντέστο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Φέισα, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Βλαχοδήμος, Φουστέρ, Μήτρογλου.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μελίσσης, Σερφά, Ντιόγκο, Στάθης, Καστσελάν, Λουσέρο, Μίνγκας, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Τζάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons