OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ηρακλής Κηφισιάς - Ολυμπιακός 1-3...

Ο Ηρακλής Κηφισιάς προηγήθηκε, αλλά ο Ολυμπιακός, με τον αέρα του πρωταθλητή, έκανε την ανατροπή (3-1) στον πρώτο ημιτελικό του final-4 της Σαντορίνης και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών.

Έτσι, θα βρεθούν στον τελικό του Σαββάτου (17:00), όπου περιμένουν λογικά την ΑΕΚ, η οποία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο δεύτερο ημιτελικό με αντίπαλο το Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό. Επομένως, ένα τέταρτο παιχνίδι μεταξύ "ερυθρολεύκων" και "κιτρινόμαυρων" σε διάστημα 12 ημερών είναι πολύ πιθανό.

Στα του αγώνα, η ομάδα των βορείων προαστίων μπήκε εντυπωσιακά στο ματς και με χαρακτηριστική άνεση έφτασε στο 25-18 του 1ου σετ, εκμεταλλευόμενη το καλό της σέρβις, που προκάλεσε πολλά προβλήματα στην υποδοχή του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο ομάδες έφτασαν πόντο-πόντο μέχρι το 24-24, όπου δύο λάθη για τον Ηρακλή (το ένα από την έμπειρη Γκλιγκόροβιτς), επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή, αφού αν η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου είχε κάνει το 2-0, τα πράγματα θα γίνονταν αρκετά δύσκολα για τις πρωταθλήτριες.

Η ψυχολογική ανάταση για τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε το 2ο σετ, έδωσε νέα πνοή στις παίκτριες του Τέλη Σωτήρχου στο ξεκίνημα του 3ου, όπου πήραν από νωρίς μεγάλη διαφορά στο σκορ. Παρά το γεγονός ότι ο Ηρακλής μείωσε προς το τέλος του σετ, οι "ερυθρόλευκες" βρήκαν τον τρόπο να μην απειληθούν και να "καθαρίσουν" με 25-20.

Αντίστοιχο ξεκίνημα είχε το 4ο σετ, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 7-2, αλλά τον Ηρακλή να ξαναμπαίνει γρήγορα στο ματς. Ωστόσο, η Ράντι Τένεβα τελείωσε ψύχραιμα όσες μπάλες πήρε, η υποδοχή του Ηρακλή χάλασε σε πολλές περιπτώσεις και η νίκη κατέληξε στα χέρια του Ολυμπιακού με 25-22.

Πολύ καλό παιχνίδι για τις νικήτριες έκανε η Στέλλα Χριστοδούλου, πολλές μπαλιές πήρε η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, ενώ καθοριστική στις κρίσιμες φάσεις ήταν η Τένεβα. Για την ομάδα της Κηφισιάς, η Καραγκούνη προκάλεσε πολλά προβλήματα από τη θέση του σέρβις, αρκετά καλή ήταν η Γκλιγκόροβιτς, ενώ ανέτοιμη εμφανίστηκε η Γιώτα, που έκανε αρκετά λάθη.

Τα σετ: 25-18, 24-26, 20-25, 22-25

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Παπαδόπουλος): Γκλιγκόροβιτς 8, Καραγκούνη 8, Γέλιτς 14, Ιβάνοβα 17, Γιώτα 8, Λαμπρούση 7, Κίτσου (λ - 38%) / Διώτη 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρχος): Κωνσταντίνου 13, Κοσμά 5, Τρατς 8, Γιακουμή 14, Χριστοδούλου 7, Τένεβα 18, Κονόμη (λ - 56%) / Λούκοβιτς 4, Τέζα, Καβαθά 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons