OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Φιλικό ο Ολυμπιακός στο Άνφιλντ προς τιμήν του Τζέραρντ...

Οριστικοποιήθηκε το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι το οποίο θα διεξαχθεί στις 3/8 στο Άνφιλντ απέναντι στη Λίβερπουλ προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ!

Η Λίβερπουλ τιμάει τη λαμπρή και πετυχημένη καριέρα του Στίβεν Τζέραρντ αλλά και τη δέσμευση και την αφοσίωση του παίκτη στην ομάδα της πόλης του σε έναν αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όλα τα έσοδα των Άγγλων από τις εκδηλώσεις εορτασμού της «χρονιάς Τζέραρντ» θα διατεθούν στο ομώνυμο φιλανθρωπικό ίδρυμα που υπάρχει από το Φεβρουάριο του 2011 με σκοπό να βοηθάει τα παιδιά και τους νέους που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Και ο αντίπαλος στο φιλικό προς τιμήν του σπουδαίου Άγγλου άσου θα είναι ο Ολυμπιακός! Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 3/8 στο Άνφιλντ στις 4 το απόγευμα (14:00 τοπική).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιλέχθηκαν από τη Λίβερπουλ και τον Τζέραρντ μέσα από ένα μεγάλο πλήθος υποψηφιοτήτων για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα διαθέσει τα έσοδα που αναλογούν στους "ερυθρόλευκους" σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά. Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε με αφορμή την συμφωνία για τον αγώνα:

"Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να συμμετέχουμε στον φιλανθρωπικό αγώνα προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Λίβερπουλ. Αυτό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου, μπορεί να συνεργαστεί για την οικοδόμηση ενός λαμπρότερου μέλλοντος για τα παιδιά και τους νέους της κοινωνίας μας. Ο Ολυμπιακός, σύλλογος με μεγάλη κοινωνική δράση, πάντα επιδιώκει να βρίσκεται στο πλευρό εκείνων που έχουν ανάγκη, όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο για τον τόπο μας, θα στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, διαθέτοντας το μερίδιο μας, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σε προγράμματα κοινωνικής βελτίωσης. Προσβλέπουμε σε μία απολαυστική αναμέτρηση. Σε αγώνες σαν αυτόν, είμαστε όλοι νικητές".

Ο αρχηγός των "ρεντς", Στίβεν Τζέραρντ, δήλωσε για το φιλανθρωπικό φιλικό:

"Είμαι ενθουσιασμένος με την τιμή που μου κάνει η Λίβερπουλ και ιδιαίτερα συγκινημένος που ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε την πρόσκληση συμμετοχής. Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήταν μία αξέχαστη εμπειρία τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Είμαι επίσης ιδιαίτερα ευγνώμων που ο Ολυμπιακός έχει αγκαλιάσει πραγματικά το στόχο του αγώνα και επέλεξε να δωρίσει το μερίδιο του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ανυπομονώ για αυτό το φανταστικό αγώνα, για αυτή τη μοναδική αναμέτρηση".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζέραρντ πέτυχε το σημαντικότερο γκολ της καριέρας του- όπως έχει τονίσει και ο ίδιος- κόντρα στον Ολυμπιακό το 2004. Σε εκείνο το ματς η Λίβερπουλ νίκησε τον πρωταθλητή Ελλάδας με 3-1, παρόλο που έχανε στο ημίχρονο. Το τρίτο γκολ που της έδωσε την πρόκριση στους "16" του Champions League το σημείωσε στο 87ο λεπτό ο Τζέραρντ. Η συνέχεια της Λίβερπουλ στη διοργάνωση την έφερε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στη Μίλαν χάρη στην θρυλική ανατροπή της Πόλης.

Το 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό επιλέχθηκε πρόσφατα από τους φίλους της Λίβερπουλ ως η δεύτερη πιο ιστορική ευρωπαϊκή βραδιά της ομάδας στο Άνφιλντ! Δείτε τα γκολ του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons