OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Στην πυρά ο Τόρες...

Στα χρονικά ακόμη μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής προδοσίας μπαίνει η μεταγραφή του Φερνάντο Τόρες να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ για χάρη της Τσέλσι!
Τα Ισπανικά και τα Αγγλικά μέσα θεωρούν το Deal κλεισμένο και την μεταγραφή ήδη ολοκληρωμένη, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαιώνει η ανακοίνωση του επίσημου σάιτ της Λίβερπουλ, που αναφέρει τα εξής: "Η Λίβερπουλ συμφώνησε το ποσό για την πώληση του Φερνάντο Τόρες στη Τσέλσι. Στον παίκτη δόθηκε σχετική άδεια για να διαπραγματευτεί με το σύλλογο του Λονδίνου". Από την πώληση του Τόρες η διοίκηση της Λίβερπουλ θα καρπωθεί το ποσό των 58,5 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ για τα αγγλικά δεδομένα, κάτι όμως που δεν απασχολεί καθόλου του οπαδούς της ομάδας.

Οι φαν των "κόκκινων" δεν θα συγχωρήσουν ποτέ τον 26χρονο ισπανό που θέλει να… πηδήξει από το πλοίο σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της ομάδας. Για αυτό το λόγο κάποιοι αγανακτισμένοι φανατικοί οπαδοί της, επέλεξαν να εκδικηθούν το πρώην νούμερο 9 της ομάδας τους με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Την ώρα που περίμεναν την άφιξη του Αντι Κάρολ (νέο μεταγραφικό απόκτημα από την Νιούκαστλ) έξω από το "Ανφιλντ", αποφάσισαν να πάρουν μια ρέπλικα της φανέλας του και να την κάψουν εις ένδειξη δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας.
Σίγουρα όσοι οπαδοί των "Κόκκινων" βρεθούν στο "Στάμφορντ Μπρίτζ" την ερχόμενη Κυριακή, όταν η Τσέλσι αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ για την Πρέμιερ Λιγκ και δουν μπροστά του αντίπαλο τον Τόρες, τότε εκτός από τη νίκη της ομάδας τους θα θέλουν και τον "Ελ Νίνιο" στη… πυρά!

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons