OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...31/01/11

Προπόνηση...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:30, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (2/2, 18:00) στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ο.Π.Α.Π.

Ο Ριέρα που έχει δεχθεί ένα κτύπημα στο δεξιό γόνατο, το οποίο του έχει δημιουργήσει οστικό οίδημα,  έκανε θεραπεία. Η κατάσταση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή θα επανεξεταστεί αύριο.

Ο Ουρτάδο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος ξεκίνησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Ποτουρίδης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα σε εξέταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:30 και ακολούθως τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για την Θεσσαλονίκη.

Τα εισιτήρια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ...

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα απέναντι στην SKODA ΞΑΝΘΗ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 6/2/2011 και ώρα 15:00 στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της SUPER LEAGUE, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17,από την Τρίτη 01/02 έως και Σάββατο 05/02, με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 αλλά και την Κυριακή 06/02 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Όσοι επιθυμούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο στάδιιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (τηλεφωνικό κέντρο 210 4800901).

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από επαρχία που επιθυμούν μεμονωμένα εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνούν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Επαρχίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο 210 4800909.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν μέσω CITIBANK, την Τρίτη έως την Πέμπτη (01/02 - 03/02) μεταξύ των ωρών 10:00 - 16:00, στο τηλ. 801 500 7777, με τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτήρια για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Κυριακή 06/02 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 45 € & 100 € (VIP)

Κοντά στις ομάδες των τμημάτων υποδομής η Διοίκηση και ο Πρόεδρος προσωπικά...

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη των υποδομών της, πράγμα που έχει τονίσει κατ' επανάληψη ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, τόσο στην πρόσφατη εκδήλωση για την γιορτή της Ε.Π.Σ.Π, όσο και στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ακαδημίας της ομάδας μας, αλλά και στην εκδήλωση της Π.Ε.Φ.Ο. Βόλου το Σάββατο το βράδυ.

Την  Κυριακή το πρωί ο κ. Μαρινάκης παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας νέων του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για τους μικρούς «ερυθρόλευκους» που αναμένεται να αποτελέσουν το ελπιδοφόρο αύριο της ομάδας μας. Μαζί με τον κ. Μαρινάκη παρακολούθησε τον αγώνα ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Γιάννης Μώραλης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Σ.Φ.Π., Νίκος Καραχάλιος, ο Τεχνικός Διεθυντής της Ακαδημίας της ομάδας μας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Τεχνικός Σύμβουλος των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Γιώργος Αμανατίδης.

Επίσης, πριν από την έναρξη του αγώνα της επαγγλματικής ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε, μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, την εξέδρα όπου κάθησαν τα παιδιά της Ακαδημίας μας, της τοπικής σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Βόλο και αυτά της Ακαδημίας της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.

Όπως είναι γνωστό η Διοίκηση έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγές στον τομέα των υποδομών με στόχο την καλύτερη οργάνωση, ενώ κορυφαία επιλογή αποτελεί το γεγονός ότι όλα τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας θα ακολουθούν το ίδιο σύστημα με την πρώτη ομάδα, αρχικά στις προπονήσεις και στη συνέχεια στους αγώνες.




http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons