OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ώρα… ανανεώσεων για Μέγερι και Χολέμπας...

Οι πρώτοι που θα κληθούν για να διαπραγματευτούν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό, θα είναι οι Μπάλαζ Μέγερι και Χοσέ Χολέμπας. Οι δύο άσοι, έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο κατά την εφετινή αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» να επιθυμούν να τους ανταμείψουν, κρατώντας τους για πολύ καιρό στο λιμάνι.

Πρώτος που θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, θα είναι ο Μέγερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας πήρε τη θέση του βασικού στον Ολυμπιακό, αποτελώντας κλειδί στα σχέδια του Βαλβέρδε, με αποτέλεσμα στον σύλλογο να θέλουν να του δείξουν την ικανοποίησή τους, προσφέροντάς του αύξηση αποδοχών και… αλλάζοντας παράλληλα τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του (1.000.000 Ευρώ).

Μετά τον Μέγερι, σειρά θα πάρει ο Χολέμπας. Ο ομογενής αμυντικός, στον δεύτερό του χρόνο, έδειξε την αξία του, δικαιώνοντας έτσι τον Έβαλντ Λίνεν που επέμενε για την απόκτησή του. Ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά και πλέον θα έχει για back-up του, τον Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος επιστρέφει στο λιμάνι για να… μείνει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons