OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Την «ψάχνουν» για Εβάντρο...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε σημαντική ενίσχυση στον άξονα με δύο παίκτες και σε αυτό το μήκος κύματος οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν πολλές περιπτώσεις. Ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Βραζιλιάνου (Σέρβικο διαβατήριο) μεσοεπιθετικού, Εβάντρο, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα.

Στα 26 του χρόνια, αγωνίζεται στην ομάδα της Σερβίας εδώ και ενάμιση χρόνο. Το πρώτο εξάμηνο σε 11 συμμετοχές κατάφερε να πετύχει 5, ενώ τη φετινή σε 30 ματς έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτια 10 φορές! Τα στατιστικά του -αν μη τι άλλο- παρουσιάζουν ενδιαφέρον, καθώς δείχνει σταθερότητα. Το σημαντικό είναι επίσης ότι προσαρμόστηκε γρήγορα στα Ευρωπαϊκά δεδομένα, αφού προηγουμένως δεν είχε βγει εκτός Βραζιλίας (στις αρχές της καριέρας του είχε και 14 συμμετοχές με την εθνική under 20).

Στον Ολυμπιακό θα μπορέσουν να βγάλουν ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα για τον Εβάντρο στη φιέστα του Καραϊσκάκη στις 9 του μήνα όπου ο Βραζιλιάνος άσος θα αγωνισθεί με τον Ερυθρό Αστέρα. Εικόνα για την αξία του θα σχηματίσουμε κι εμείς…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons