OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4 (21' Mανωλάς) (42' Igor) (53' Campbell) (58' Σάμαρης) (88' Saviola)


 Χωρίς να φορτσάρει ο Ολυμπιακός πέρασε από την Κομοτηνή επικρατώντας με 4-1 του Πανθρακικού συνεχίζοντας το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα. Μανωλάς, Κάμπελ, Σάμαρης και Σαβιόλα τα γκολ των Πειραιωτών. Ο Ιγκόρ ισοφάρισε προσωρινά για τους γηπεδούχους. Πρώτη εμφάνιση του Τόρες με τα "ερυθρόλευκα".

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό. Ναι μεν ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να βρει ανοιχτούς διαδρόμους στην εστία του Κουτσόπουλου. Αυτό έγινε μόνο από στημένη φάση με τον Μανωλά να σκοράρει με το κεφάλι.

Από την άλλη ο Πανθρακικός είχε δώσει χώρους και προσπαθούσε να "χτυπήσει" με αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ιγκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τόσο τις στημένες φάσεις, όσο και τις μπαλιές του Σάμαρη, πετυχαίνοντας τρία ακόμη τέρματα και πέτυχε την ενδέκατη νίκη του στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρωταθλητών, αλλά ούτε να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις όπως στο πρώτο μέρος.


Τέλος στο παιχνίδι. Μία ακόμα νίκη από τον Ολυμπιακό, φεύγει με το 4-1 από την Κομοτηνή.

88' Γκολ για τον Ολυμπιακό από τον Σαβιόλα... Εξαιρετική πάσα από τον Σάμαρη, ο Σαβιόλα "τσιμπάει" μπροστά από τον Κουτσόπουλο και κάνει το 4-1.

58' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Σάμαρη... Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Ανδρέα Σάμαρη, δεν αντιδρά καν ο Κουτσόπουλος και το 3-1 είναι γεγονός.

53' Απίστευτο γκολ από τον Κάμπελ... Τραγικό λάθος του Κουτσόπουλου. Σέντρα του Βάις από αριστερά, ο Κάμπελ από δεξιά, κοντά στην τελική γραμμή πιάνει μια κεφαλιά, ο Κουτσόπουλος κάνει λάθος και η μπάλα, ή οποία ούτως ή άλλως είχε πάρει περίεργη τροχιά ξαναπαίρνει το προβάδισμα.

42' Γκολ για τον Πανθρακικό με τον Ίγκορ... Εξαιρετική αντεπίθεση από τους γηπεδούχους. Ο Κάσες γυρίζει στον άξονα, ο Τζάνης ανοίγει δεξιά στον Ίγκορ και εκείνος με πλασέ στην κίνηση κάνει το 1-1. Πολύ ωραίο τέρμα από τους γηπεδούχους.

21' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μανωλά... Ο Σάμαρης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μανωλάς πιο ψηλά απ' όλους, εκμεταλλεύεται την κακή αντίδραση του Χρήστου, το ότι δεν βγήκε ο Κουτσόπουλος και με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.


Ο Ρομπέρτο είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Παπάζογλου δεξιά στην άμυνα, ο Μπονγκ αριστερά και οι Παπαδόπουλος και Μανωλάς στο κέντρο της...

Ο Σάμαρης με τον Εντιγκά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Φουστέρ, Βάις και Τσόρι θα κινούνται πίσω από τον Σαβιόλα, ο οποίος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Εξάλλου, εκτός αποστολής είναι ο Κώστας Μήτρογλου, όπως και άλλοι παίκτες που έπαιξαν με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Ρουμανία.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Εντιγκά, Βάις, Φουστέρ, Τσόρι, Σαβιόλα.

 Στον "ερυθρόλευκο" πάγκο: Μέγιερι, Τόρες, Μασάντο, Κάμπελ, Σαλίνο, Γιαταμπαρέ, Ολαϊτάν.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Παπαγεωργίου, Ζος, Χρήστου, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου, Μπαϊκαρά, Κάσες, Τζάνης, Ίγκορ.

 Στον "ερυθρόλευκο" πάγκο: Μέγιερι, Τόρες, Μασάντο, Κάμπελ, Σαλίνο, Γιαταμπαρέ, Ολαϊτάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons