OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

"Ο Μήτρογλου βαριόταν στις προπονήσεις"...

Ο Μίτσελ μίλησε στο ραδιόφωνο της ''Marca'' για το φαινόμενο-Μήτρογλου και το πώς έφτασε να σε αυτό το επίπεδο από εκεί που βαριόταν στις προπονήσεις. Τι είπε για Σάμαρη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο αλλά και για τη ζωή του στην Ελλάδα.

Ατακαδόρος, επικοινωνιακός και με βαρύ όνομα που δεν έχει ανάγκη να μασήσει τα λόγια του. Έτσι σε ερώτηση για το φαινόμενο-Μήτρογλου, ο Μίτσελ αποκάλυψε στο ραδιόφωνο της ''Marca'' ότι δεν είχε εκμεταλλευτεί το ταλέντο του γιατί βαριόταν στις προπονήσεις. Πλέον όμως "παίζει παντού με τέτοιο επίπεδο".

Για το πως αισθάνεται στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό: "Είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη ομάδα. Ένας μεγάλος σύλλογος. Θέλαμε και κάτι παραπάνω στην Ευρώπη και φέτος το καταφέρνουμε. Τώρα αλλάξαμε νοοτροπία. Είμαστε ανταγωνιστικοί παντού. Όχι μόνο στην Ελλάδα. 

Περνάμε και χωρίς πόντο στους ‘16’, αν η Άντερλεχτ νικήσει την Μπενφίκα. Όχι μαθηματικά, αλλά ουσιαστικά. Δε το σκεφτόμαστε όμως. Δεν θέλουμε να εξαρτιόμαστε από κανέναν. Πάμε παντού για θετικό αποτέλεσμα. Έτσι θα πάμε και στο Παρίσι. Το ματς με την Μπενφίκα ήταν τελικός για εμάς, ώστε να είναι όλα στο χέρι μας. Αυτό έγινε και όλα είναι στο χέρι μας".

Για τον Κώστα Μήτρογλου: "Είναι σε φοβερή φόρμα. Μας λύνει πολλά προβλήματα. Και σε εμάς αλλά και στην Εθνική ομάδα. Είναι επιθετικός με φυσική δύναμη, με τρομερή τεχνική και μπορεί και χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια. Δουλεύουμε πολύ μαζί του και βελτιώνεται. Βγαίνει εκτός περιοχής, προσπαθεί συνέχεια και έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Έκανε χατ τρικ στις Βρυξέλλες, ήδη στην Ελλάδα έχει 14 γκολ. Σαρώνει παντού και πλέον και με την Εθνική. Έχει ήδη πάνω από 20 γκολ! Σκοράρει παντού. Μιλάμε για έναν παίκτη που δεν ήταν βασικός στην Εθνική του και τώρα είναι βασικότατος".

Για τους λόγους που βελτιώθηκε ο Μήτρογλου: "Ο Μήτρογλου ήταν δανεικός σε Ατρόμητο και Πανιώνιο. Τον είχε ο Βαλβέρδε και την τελευταία εβδομάδα τον έδωσε δανεικό στον Ατρόμητο με τον οποίο έπαιξε και στον τελικό Κυπέλλου. Ήταν πάντα σκόρερ ο Κώστας. Όταν το βλέπεις παρατηρείς πως δεν είναι μόνο το ένστικτο του σκόρερ που έχει αλλά πως έχει και την ποιότητα ενός χαφ. Του Μήτρογλου δεν του άρεσε η προπόνηση. Να προσπαθεί να μαθαίνει δηλαδή. Τώρα τα κάνει όλα αυτά και γίνεται καλύτερος. Είχαμε τον Τζεμπούρ, αλλά εμείς ποντάραμε και ποντάρουμε σε αυτόν. Ο Μήτρογλου άλλαξε. Μιλήσαμε πολύ μαζί του. Βαριόταν εκτός αγώνα και του εξηγήσαμε πως δεν είναι μόνο το ένστικτο, αλλά χρειάζεται και δουλειά. Το κατάλαβε και δουλεύει και πλέον είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής. Με τέτοιο επίπεδο παίζει παντού. Για τον Μήτρογλου ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες. Όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και από αλλού ενδιαφέρονται. Ομάδα της Premier League έχει ήδη ρωτήσει γι' αυτόν".

Για τον Σάμαρη: "Τον βλέπαμε καιρό. Ενσωματώθηκε άμεσα. Φεύγοντας ο Φέισα μπήκε άμεσα στην 11άδα και προσαρμόστηκε. Είναι η αποκάλυψη της χρονιάς στη Super League. Αν πάει στο Μουντιάλ, θα είναι βασικός. Μπορεί ν' αγωνιστεί και ως εσωτερικός μέσος. Έχει τα πάντα! Και φυσικά έχει εξαιρετική πάσα. Ο Σάντος δεν θέλει να ρισκάρει τώρα. Σε τέτοια ματς πας με τους έμπειρους. Στο Μουντιάλ αν πάνε όμως, θα είναι βασικός".

Για το αμυντικό δίδυμο της Εθνικής, Μανωλά-Παπασταθόπουλου: "Οι Έλληνες είναι πάντα καλά οργανωμένοι. Ο Παπασταθόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης. Ο Μανωλάς είναι εξαιρετικός επίσης, αλλά ο Σωκράτης είναι αξεπέραστος. Μου αρέσει πολύ. Είναι ανταγωνιστικός και παίζει και στη Γερμανία".


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons