OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Έτοιμος για το ματς στη Λεωφόρο...

Έτοιμος για τη σημαντική αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:30, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, είναι ο Ολυμπιακός. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν μία τελευταία προπόνηση, στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής και πλέον μετρούν αντίστροφα για το ντέρμπι.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την επιθετική και αμυντική λειτουργία. Η σωστή κυκλοφορία της μπάλας, το σωστό passing game και η ελαχιστοποίηση των λαθών, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, ήταν οι κύριοι άξονες των ασκήσεων που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Μασάντο και ο Ντομίνγκεζ έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Κανονικά γυμνάστηκε ξανά ο Μπονγκ, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Μιγκέλ Τόρες. Θεραπεία έκανε ο Ιμπαγάσα, όπως και ο Ολαϊτάν.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για τη Λεωφόρο. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons