OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Είδαν Μήτρογλου Κλοπ και Λίβερπουλ...

Ο Γιούργκεν Κλοπ αυτοπροσώπως για λογαριασμό της Ντόρτμουντ, καθώς και άνθρωπος της Λίβερπουλ παρακολούθησαν τον Κώστα Μήτρογλου στον αγώνα της Εθνικής με τη Ρουμανία.

Τα κατορθώματα του Κώστα Μήτρογλου με Ολυμπιακό και Εθνική δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Πλέον οι ενδιαφερόμενες ομάδες έχουν περάσει από την παρακολούθησή του μέσω DVD στη δια ζώσης «εξέταση» των δυνατοτήτων του.

Στο χθεσινό επαναληπτικό ματς των μπαράζ ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι μεταξύ των θεατών της αναμέτρησης ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Ντόρτμουντ φέρεται να είχε ως βασικό σκοπό του ταξιδιού του όχι φυσικά να δει από κοντά τον δικό του παίκτη, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά τον Μήτρογλου. Οι δευτεραθλητές Γερμανίας θα χάσουν στο τέλος της σεζόν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με ρουμανικά ΜΜΕ, πλήθος άλλων κατασκόπων βρίσκονταν στις κερκίδες για τον άσο του Ολυμπιακού, ανάμεσά τους και άνθρωπος της Λίβερπουλ.

Η σταθερή θέση του Ολυμπιακού, όπως εκφράστηκε από τον Πιέρ Ισά προ ημερών, είναι πως ο 25χρονος άσος θα παραμείνει στο λιμάνι τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons