OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο... The Story

Η ιστορία της ποδοσφαιρικής του καριέρας είναι γεμάτη ανατροπές. Ηρθε δανεικός στον Ολυμπιακό από την Ατλέτικο Μαδρίτης και δίνει στους «ερυθρόλευκους» τη σιγουριά που χρειάζονται για να προχωρήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ...

«It’s a bird... It’s a plane... It’s… Roberto!». Η παράφραση των θρυλικών στίχων από το μιούζικαλ με θέμα τον Superman, το οποίο πρωτοανέβηκε το 1966 στο Μπρόντγουεϊ σε μουσική Τσαρλς Στρόους και στίχους Λι Ανταμς, ήρθε στο μυαλό πολλών βλέποντας τον «Ιπτάμενο Ισπανό» τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, να κάνει ίσως την καλύτερη εμφάνιση γκολκίπερ στην ιστορία των «ερυθρολεύκων» σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, κόντρα στην Μπενφίκα, δίνοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα γάντια του είναι γραμμένα τα ονόματα της συζύγου του και των δυο τους παιδιών, που τον εμπνέουν μέσα στο παιχνίδι και ίσως είναι το μεγάλο του μυστικό.




Η έως τώρα ποδοσφαιρική του ιστορία, γεμάτη ανατροπές και ψυχολογικές - συναισθηματικές εντάσεις, μπορεί άνετα, ύστερα από χρόνια, να γίνει σενάριο ταινίας, που να θυμίζει τον τίτλο και μόνο του  «Pursuit of Happyness» (Το κυνήγι της Ευτυχίας).

Ο Ρομπέρτο γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια, τον Φεβρουάριο του 1986, στη Φουενλαμπράδα, προάστιο της Μαδρίτης. Από μικρός αγαπούσε τον αθλητισμό. Αρχισε να ασχολείται με το τζούντο, που στη συνέχεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ζωής του. Αγαπούσε όμως και το ποδόσφαιρο και έτσι γράφτηκε στις Ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η θέση που του άρεσε να παίζει απλά... δεν υπήρχε. Μια μέρα οι κολλητοί του τού ζήτησαν να παίξει τερματοφύλακας για να καλύψουν το κενό που υπήρχε. Ο πιτσιρικάς κάθισε κάτω από το οριζόντιο δοκάρι και άρχισε τα πετάγματα και τα πλονζόν προς κάθε κατεύθυνση χάρη στην ευλυγισία και τα γρήγορα αντανακλαστικα που είχε αποκτήσει από το τζούντο!

Παρέμεινε στην Ατλέτικο, συνέχισε να δουλεύει μεθοδικά και περίμενε την ευκαιρία να φανεί. Και τελικά αυτή του εμφανίστηκε μια προπαραμονή Χριστουγέννων. Το ημερολόγιο έγραφε 22 Δεκεμβρίου 2005, λίγες εβδομάδες πριν κλείσει τα 20ά του γενέθλια, όταν είδε το όνομά του στη θέση του βασικού τερματοφύλακα με αντίπαλο την Οσασούνα,  εκτός έδρας. Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Το σύμπαν, λοιπόν, είχε συνωμοτήσει για να κάνει ο Ρομπέρτο το όνειρό του πραγματικότητα. Είχαν βγει νοκ άουτ και οι τέσσερις τερματοφύλακες των «ροχιμπλάνκος», κάποιοι λόγω τιμωρίας και άλλοι λόγω τραυματισμού. Ο ρούκι τερματοφύλακας της Ατλέτικο δεν έπεσε ξαφνικά σαν αλεξιπτωτιστής, αφού έως το 2008 είχε συμμετοχές με τις μικρότερες Εθνικές της Ισπανίας.

Στα επόμενα δύο  χρόνια συνέχισε να αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο, την Ατλέτικο B, που έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία (Σεγούντα B), χωρίς όμως να έχει σταθερές παρουσίες αφού ταλαιπωριόταν από τραυματισμούς. Την τρίτη του χρονιά (2006-07) είχε 34 συμμετοχές και μπόρεσε να βρει τον ρυθμό του και να δείξει τις ικανότητές του.
Εκείνο το καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει ομάδα για να μπορεί να παίζει βασικός. Πήγε δανεικός στη Νάστικ της Ταραγόνα. Την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο πουλήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ουέλβα και τη Ρεκρεατίβο, που έπαιζε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Σιναμά-Πονγκόλ. Η Ατλέτικο, όμως,  διατήρησε το δικαίωμα επαναγοράς του γιατί πίστευε στην αξία του.



Ο Ντε Χέα

Στην Ανδαλουσία αγωνίστηκε μόνο σε δύο παιχνίδια του Κυπέλλου (το Κόπα Ντελ Ρέι). Η Ρέκρε υποβιβάστηκε και ο Ρομπέρτο επέστρεψε στην Ατλέτικο περιμένοντας τη μεγάλη του ευκαιρία. Τελικά οι «ροχιμπλάνκος»  πλήρωσαν 1,25 εκατ. ευρώ στους Ανδαλουσιανούς για να τον πάρουν πίσω. Εκείνος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και  προσπάθησε να καλύψει το κενό των Λέο Φράνκο και Γκρεγκορί Κουπέ που αποχώρησαν από το «Βιθέντε Καλντερόν».
 Η ευκαιρία τελικά του παρουσιάστηκε, αλλά δεν κατάφερε να τη χαρεί. Στον εκτός έδρας αγώνα της Ατλέτικο με την Πόρτο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, ξεκίνησε βασικός, όμως στο μισάωρο τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή. Τη θέση του πήρε ο σημερινός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίδ Ντε Χέα. Είχε προλάβει ωστόσο να αγωνιστεί λίγες ημέρες νωρίτερα,  στις 19 Σεπτεμβρίου, και σε ένα παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος, στην εντός έδρας ήττα από την ασταμάτητη Μπαρτσελόνα με 2-5. Ο τραυματισμός όμως τον πήγε πίσω και βρέθηκε να είναι ο τρίτος τερματοφύλακας των Μαδριλένων.



 Τον Ιανουάριο του 2010 η Ατλέτικο τον παραχώρησε δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν στη Σαραγόσα, αναγκάζοντας τον Χουάν Πάμπλο Καρίθο να καθίσει στον πάγκο. Βοήθησε την ομάδα να διατηρηθεί στην κατηγορία και οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν  το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, που τον απέκτησε αντί 8,5 εκατ. ευρώ στις 25 Ιουνίου του 2010. Εκεί βρήκε τον Σαβιόλα, τον οποίο θα συναντήσει τρία χρόνια μετά στον Ολυμπιακό. Υστερα από ένα κακό ξεκίνημα στους «αετούς», ο Ρομπέρτο βρέθηκε στον πάγκο. Η τύχη όμως αποφάσισε να του χαμογελάσει. Επανήλθε θριαμβευτικά λίγο καιρό αργότερα σε ένα παιχνίδι της Μπενφίκα με τη Σετούμπαλ στο «Ντα Λουζ», όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον αποβληθέντα Ζούλιο Σέζαρ. Ο Ρομπέρτο μάλιστα απέκρουσε αμέσως μετά την είσοδό του το πέναλτι του Ούγκο Λεάλ και τελικά κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, που πήρε τη νίκη με 3-0.



Ειδικότητά του είναι τα πέναλτι, την οποία ξεδίπλωσε και στον Ολυμπιακό κόντρα στην Παρί και στην Αντερλεχτ. Στην πρώτη του χρονιά με τους «αετούς» είχε 40 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 14 ήταν στην Ευρώπη (6 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 8 στο Europa League). Η Μπενφίκα, με τον Ρομπέρτο στη σύνθεσή της, έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του Europa, όπου αποκλείστηκε από την Μπράγκα. Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ένας επενδυτικός όμιλος, μέλος του οποίου είναι και ο πρόεδρος της Σαραγόσα, Αγαπίτο Ιγκλέσιας, αγόρασε τα δικαιώματά του «R» και τον παραχώρησε ξανά στην ομάδα της Αραγονίας, η οποία πλήρωσε μόλις 86.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε στο 1% του συνολικού ποσού της μετακίνησης, που ανήλθε συνολικά στα 8,6 εκατ. ευρώ.

Τη διετία 2011-13 ο Ρομπέρτο υπήρξε ο στυλοβάτης της άμυνας της Σαραγόσα. Βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο και έχασε μόλις πέντε  παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ στατιστικά ήταν ο πρώτος σε αποκρούσεις γκολκίπερ της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Την πρώτη του σεζόν είχε 38 συμμετοχές και κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα να μείνει στην κατηγορία, αλλά τη δεύτερη υποβιβάστηκε. Τελικά, το περασμένο καλοκαίρι η Ατλέτικο Μαδρίτης «έγραψε ιστορία» αφού τον αγόρασε για δεύτερη φορά αντί 6 εκατ. ευρώ, αυτή τη φορά από τη Σαραγόσα. Ο ψηλόσωμος γκολκίπερ (1,92 μ.) υπέγραψε με τους «ροχιμπλάνκος» τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2017 αντί 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.



Η Ατλέτικο τον θέλει πίσω

Ο «R» όμως έπεσε πάνω στον Τιμπό Κουρτουά, τον οποίο πήρε δανεικό η Ατλέτικο από την Τσέλσι, και τον Ντάνι Αρανθούμπια, που έμεινε ελεύθερος από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η ύπαρξη των τελευταίων τον καθιστούσαν τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας και έτσι η μόνη επιλογή και πάλι ήταν ο δανεισμός: αυτή τη φορά στους νταμπλούχους Ελλάδας, όπου γράφει μια ένδοξη ιστορία. Στη συμφωνία για την παραχώρησή του στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει οψιόν για την αγορά του από τους «ερυθρόλευκους». Και αυτό γιατί οι Μαδριλένοι τον θέλουν πίσω, αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο θεωρεί αντι-Τσεχ στην Τσέλσι τον 21χρονο Κουρτουά, που είναι ο βασικός πορτιέρο στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον θέλει στο Λονδίνο. Αν επιστρέψει τελικά ο Κουρτούα στην Αγγλία, τότε είναι δεδομένο ότι  η Ατλέτικο θα φέρει πίσω στη Μαδρίτη τον Ρομπέρτο για να καλύψει το κενό κάτω από τα δοκάρια  της. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο προπονητής της Ατλέτικο, παρακολουθεί τον Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό και με δηλώσεις του, πολύ πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στο Φάληρο, ξεκαθάρισε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο 27χρονος Ισπανός πορτιέρο θα βρίσκεται στη Μαδρίτη. «Ο Ρομπέρτο ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά η παρουσία του Κουρτουά δεν θα του επέτρεπε να πάρει φανέλα βασικού. Ο Κουρτουά αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τσέλσι και αυτό σημαίνει ότι ο Ρομπέρτο θα είναι απαραίτητος», δήλωσε στην εφημερίδα «Marca». Σύμφωνα με πληροφορίες, ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη διατηρεί και η Μπενφίκα, από την οποία τον είχε αποκτήσει η Ατλέτικο.

Η θητεία του στην Μπενφίκα

Πάντως η θητεία του «R» στην Μπενφίκα δεν του άφησε και τις καλύτερες αναμνήσεις. Στο πρώτο φιλικό που χρησιμοποιήθηκε έκανε ένα λάθος, από το οποίο επηρεάστηκε πολύ. Οι φίλαθλοι δεν του είχαν μεγάλη εμπιστοσύνη και μάλιστα ανέβασαν βιντεάκια στο YouTube όπου τον έχουν να πρωταγωνιστεί με κάτι… κοτόπουλα τα οποία φέρεται να ταΐζει  ακουμπώντας χαλαρά στο δοκάρι… Κοτόπουλα για τον τερματοφύλακα των «αετών»! Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους, ήταν εκείνος που είχε πάρει στην Πορτογαλία τον Ρομπέρτο, αλλά δεν τον στήριξε όταν άρχισε να κάνει λάθη στις πρώτες επίσημες εμφανίσεις του. Δεν τον βοήθησε ψυχολογικά και αυτό τον τελείωσε. Ο Ζέσους πίστευε στον «R», αλλά υπέκυψε στις πιέσεις των φιλάθλων  προς την ομάδα και τη διοίκηση.

Παρά το γεγονός ότι ο «R» έχει φύγει εδώ και χρόνια από τη Λισαβόνα, η φίλαθλη κοινωνία των «αετών» δεν τον ξέχασε. Τα σχόλια στις εφημερίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν καυστικά για τον Ρομπέρτο μετά τη λάθος έξοδο που έκανε στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «Ντα Λουζ», που έφερε το γκολ και την ισοπαλία στα τελευταία λεπτά. Η «A Bola», δείχνοντας τις σχέσεις που έχουν ακόμα οι Πορτογάλοι με τον Ισπανό τερματοφύλακα, έγραφε πριν από 15 ημέρες στο πρωτοσέλιδό της: «Σε ευχαριστούμε, Ρομπέρτο. Το λάθος του τερματοφύλακα βοήθησε να καλύψει την κακή εμφάνιση της Μπενφίκα. Η κακή έξοδος του Ισπανού έδωσε τη δυνατότητα να ισοφαρίσει ο Καρντόσο στο 83’».

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στις πρωινές εκδόσεις των πορτογαλικών εφημερίδων της περασμένης Τρίτης, όταν με νέα πρωτοσέλιδα προέτρεπαν τους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα να τον σημαδέψουν προκειμένου να πάρουν νέο δώρο και να φτάσουν στη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα και τη μεγαλειώδη εμφάνισή του, ο Ρομπέρτο δήλωσε για τα χλευαστικά δημοσιεύματα: «Ο Τύπος μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Ηταν μια βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ με όλη τη σημασία της λέξης. Ηταν πολύ καλό παιχνίδι για όλους όσοι το παρακολούθησαν, και ειδικά για τους οπαδούς μας, αφού στο τέλος πήραμε τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν άσχημες βραδιές. Ηταν ένα βραβείο για την ομάδα και τον κόσμο. Τον ευχαριστώ. Είναι μεγάλο δώρο που τραγούδησαν οι φίλαθλοι για μένα.

Θέλω να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και στο τέλος της χρονιάς θα συζητήσουμε το μέλλον μας». Μάλιστα απευθύνθηκε στους Πορτογάλους δημοσιογράφους λέγοντας: «Τώρα ας γράψουν για μένα». Είναι αξιοσημείωτο ότι μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο από τη Λισαβόνα, ο Ζέσους δήλωνε για εκείνον ότι «σύντομα θα εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους γκολκίπερ στον κόσμο». Τελικά βρήκε τον Ρομπέρτο μπροστά του στο «Γ. Καραϊ­σκάκης» το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Παιχνίδια της μοίρας.



Η φανέλα της UNICEF φέρνει γούρι στον Ολυμπιακό

Ηταν μεσημέρι Δευτέρας 21 Οκτωβρίου όταν στo γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός έγραψε Ιστορία ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με τη UNICEF, ο λογότυπος της οποίας κοσμεί την ερυθρόλευκη φανέλα. Η ομάδα του Πειραιά θα συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατ. ευρώ για εμβόλια και σίτιση 50.000 παιδιών που έχουν ανάγκη τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα.
Δύο ημέρες αργότερα, οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο γήπεδο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας για να αντιμετωπίσουν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι την Μπενφίκα, φιναλίστ του Europa League. Ηταν η βραδιά που ξεκινούσε μια δυναμική πορεία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με τη UNICEF στη φανέλα του προχωράει από τη μια επιτυχία στην άλλη και είναι αήττητος στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει, έως τώρα, στην Ελλάδα για πρωτάθλημα και Κύπελλο και στην Ευρώπη.
Φαίνεται ότι ο σχολιασμός από την ίδια τη UNICEF στον λογαριασμό της στο Twitter της νέας φανέλας στην πρεμιέρα της στο «Ντα Λουζ» συνοδεύει τους «ερυθρόλευκους»: «Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό που φοράει το λογότυπο της UNICEF για πρώτη φορά! Απέναντι στην Μπενφίκα για το Champions League».

Αυτοκριτική
Τι πιστεύει ότι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του
Ο Ρομπέρτο είναι υποστηρικτής του ρητού ότι «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». Γι’ αυτό πιστεύει ότι πρέπει να βελτιώσει την έξοδό του, το παιχνίδι με τα πόδια και τη  γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Οι τερματοφύλακες που θαυμάζει περισσότερο είναι οι Μπουφόν και Κανιθάρες, ενώ θεωρεί ότι ο Μολίνα και ο Λέο Φράνκο τον βοήθησαν στην εξέλιξή του. Ως προπονητή ξεχωρίζει τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Θεωρεί ότι ο τέλειος τερματοφύλακας θα πρέπει να έχει: τα ρεφλέξ του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, το μπλοκάρισμα και το παιχνίδι με τα πόδια του Βίκτορ Βαλντέ, το ψηλό παιχνίδι του  Σάντι Κανιθάρες, το ένας εναντίον ενός του  Πετρ Τσεχ και τη νοοτροπία του Ικερ Κασίγιας.


Πώς να «αποκρούσει» αυτή τη Ρομπέρτα;

Ο Ρομπέρτο δεν είναι ο μόνος από την οικογένεια που κλέβει την παράσταση στο γήπεδο. Ο ίδιος έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό ανταγωνιστή του στις κερκίδες. Πρόκειται για την 26χρονη σύζυγό του, Μάρτα Ντομίνγκεθ, την οποία παντρεύτηκε το 2011 και έχουν δύο παιδιά: την Μπελίσε, 4 ετών, και τον Εντσο, ενός έτους. Η σύζυγός του είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία σε κάθε εμφάνισή της μαγνητίζει και γίνεται «the talk of the stadium».

Η Μάρτα είχε χαράξει τη δική της διαδρομή στον φανταχτερό κόσμο της showbiz, τον οποίο εγκατέλειψε όμως για να ακολουθήσει τον σύζυγό της. Το 2006, σε ηλικία 19 ετών, έκανε το πρώτα της βήματα στην πασαρέλα και μάλιστα είχε κερδίσει τον τίτλο ομορφιάς  της «Μις Τενερίφης». Δεν θέλησε όμως να συνεχίσει να εργάζεται ως μοντέλο αφού κρυφό της όνειρο ήταν να γίνει τραγουδίστρια. Ετσι μόλις της παρουσιάστηκε η ευκαιρία δεν την άφησε να πάει χαμένη. Εγινε η  τραγουδίστρια ενός εκ των πιο πετυχημένων συγκροτημάτων στην ιστορία της ισπανικής ποπ μουσικής, του Olé Olé - επιφώνημα που κερδίζει πλέον στην κερκίδα όπου κάθεται για να παρακολουθήσει τον άντρα της. Αλλά, όπως λένε και στο ποδόσφαιρο, «δεν την ήθελε η μπάλα», και αυτό γιατί λίγους μήνες αργότερα το συγκρότημα διαλύθηκε. Από τότε αφοσιώθηκε στον Ρομπέρτο, με τον οποίο τελικά έκαναν οικογένεια. Τον παρακολουθεί σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Στην Ελλάδα δεν έχει λείψει ποτέ από το «Γ. Καραϊσκάκης».  Μετά το τέλος κάθε αγώνα η γνώριμη πλέον φιγούρα της περιμένει στην έξοδο του γηπέδου τον σύζυγό της. «Το ποδόσφαιρο δεν με εμπνέει πολύ, αλλά το αγόρι μου ναι», είχε  δηλώσει σε συνέντευξή της σε πορτογαλικό κανάλι όταν ο Ρομπέρτο έπαιζε στην  Μπενφίκα, για να συμπληρώσει: «Οποτε πηγαίνω στους αγώνες, κοιτάω μόνο το τέρμα. Γι’ αυτό και δεν έχω ιδέα για επιθετικούς, μέσους και κεντρικούς αμυντικούς».

Μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Τρίτης κόντρα στην πορτογαλική ομάδα, η Μάρτα δεν συγκρατήθηκε και εξέφρασε την πικρία της για τα όσα είχε τραβήξει ο σύζυγός της από τους φιλάθλους όταν έπαιζε στην ομάδα της Λισαβόνας, χωρίς να έχει παράπονο από τη διοίκηση των «αετών». 

Η Μάρτα στον αριστερό της καρπό έχει χτυπήσει ένα τατουάζ που απεικονίζει το γράμμα «R»: δηλαδή το πρώτο γράμμα του ονόματος του συζύγου της. «Εκανα αυτό το τατουάζ γιατί ο Ρομπέρτο με σημάδεψε για όλη μου τη ζωή και τον κουβαλάω πάντα μαζί μου», δηλώνει η 26χρονη καλλονή από την Τενερίφη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons