OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Δευτέρα τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ...

Από το πρωί της Δευτέρας (4/11) θα τεθούν στην διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού τα εισιτήρια του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», από το πρωί της Δευτέρας στις 12:00 οι οπαδοί των Πειραιωτών θα έχουν την ευκαιρία να «κλείσουν» τα εισιτήρια μέσω του επίσημου ιστότοπου της ΠΑΕ, ενώ από την Τρίτη (5/11) τα «μαγικά χαρτάκια» θα βγουν στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή 10 /11/2013 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Τρίτη 5/11 έως την Παρασκευή 8/11 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, το Σάββατο 10:00-15:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Δευτέρα 4/11 από τις 12:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 18€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ & 150€ (VIP)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο  2104190902 .

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού».

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons