OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δεν το… κουνάει ο Μήτρογλου...

Οι σκάουτερ κάνουν… παρέλαση από το Καραϊσκάκη, αλλά ο Πιέρ Ισά -εκφράζοντας την διοίκηση του Ολυμπιακού- ξεκαθάρισε… «Δεν φεύγει κανείς»! Διαβάστε τι είπε για το ενδεχόμενο παραμονής του Ρομπέρτο.

Οι σκάουτερ κάνουν… παρέλαση από τις κερκίδες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν πολλούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν συγκεντρώσει επάνω τους τα φώτα με τις εμφανίσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, ο Πιέρ Ισά, εκφράζοντας και τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ξεκαθάρισε τα πράγματα… «Δεν φεύγει κανείς».

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας μοιράστηκε τις απόψεις του και κάποια από τα πλάνα του για τον Ολυμπιακό στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των πρωταθλητών...

Ο Μήτρογλου και το φλερτ από το εξωτερικό


Το ζήτημα που έπεσε από την πρώτη στιγμή στο τραπέζι ήταν τι συμβαίνει με τον Μήτρογλου, καθώς πολλά γράφονται σε Αγγλία και Γερμανία για ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος!

«Ο Μήτρογλου τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα».

Ο Ισά επεσήμανε ότι ο διεθνής επιθετικός είναι αρκετά χαρούμενος στην ομάδα, έχει καλές σχέσεις με όλους σε αυτή και απολαμβάνει κάθε στιγμή στο… λιμάνι. Η διοίκηση πρόσφατα, υπενθύμισε ο Πιέρ Ισά, έδειξε την πίστη της προς το πρόσωπό του με την ανανέωση του συμβολαίου του κάτι που χαροποίησε ακόμη περισσότερο τον παίκτη.

Το ενδιαφέρον και για άλλους παίκτες


Μάλιστα, αντίστοιχη ήταν και η στάση του και στο ενδεχόμενο που υπάρξει ενδιαφέρον για άλλους παίκτες της ομάδας.

«Κανείς δεν πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο», ήταν η απόκρισή του επισημαίνοντας –μάλιστα- πως η πρόθεση του συλλόγου είναι να προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και στο τέλος της σεζόν, στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

«Το γεγονός ότι οι σκάουτερ έρχονται και παρακολουθούν τους παίκτες μας, αποδεικνύει πως το ρόστερ μας –το οποίο απαρτίζουν- είναι υψηλού επιπέδου, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ», υπογράμμισε ο Πιέρ Ισά.

«Δεν έχει κατακτηθεί κάποιος στόχος»


Ο Πιέρ Ισά δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας αλλά ξεκαθάρισε κάτι. Όπως είχε αναφέρει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ, μέχρι τώρα κανείς από τους στόχους για την εφετινή σεζόν δεν έχει επιτευχθεί.

Ανέφερε ότι υπάρχει ακόμη μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος της σεζόν και πως όλοι πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί, αλλά και για βελτιωθεί και άλλο η εικόνα της ομάδας.

«Είμαστε αρκετά χαρούμενοι από την στιγμή που βλέπουμε ότι οι οπαδοί μας φεύγουν από το γήπεδο ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα αλλά και το θέαμα που είδαν από την ομάδα», πρόσθεσε.

Η υπόθεση Ρομπέρτο


Το άλλο μεγάλο ζήτημα, στο οποίο στάθηκε ο Πιέρ Ισά στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους, ήταν και το ενδεχόμενο παραμονής του Ρομπέρτο.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας –αρχικά- εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εμφανίσεις του Ισπανού τερματοφύλακα, για το γεγονός ότι έχει ενσωματωθεί πολύ καλά στη νοοτροπία της ομάδας, αλλά και στην «οικογένεια» των τερματοφυλάκων που υπάρχει.

Τι θα γίνει όμως με την παραμονή του…

Όπως είπε ο Πιέρ Ισά τα ζητήματα των δανεικών παικτών που έχει ο Ολυμπιακός θα τεθούν επί τάπητος περίπου τους μήνες Απρίλιο με Μάϊο.

Φυσικά, η πρόθεση των υπευθύνων είναι να προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να παραμείνει ο Ρομπέρτο στην ομάδα.

Κάτι τέτοιο όμως εξαρτάται και από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Μάλιστα, ο Πιέρ Ισά ξεκαθάρισε ότι δεν ευσταθούν τα όσα γράφονται στην Πορτογαλία πως ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο ανήκει στην Μπενφίκα. «Εμείς έχουμε να μιλήσουμε μόνο με την Ατλέτικο», ανέφερε.

Η υπόθεση Κάμπελ


Αντίστοιχα, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος και από τις εμφανίσεις του Κάμπελ.

Ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι η περίπτωσή του είναι σαφώς περισσότερο δύσκολη συγκριτικά με εκείνη του Ρομπέρτο καθώς ανήκει στην Άρσεναλ η οποία τον υπολογίζει αρκετά για το μέλλον.

Εδώ πρόσθεσε το γεγονός ότι είναι ένας παίκτης του οποίου η αξία αναμένεται να εκτιναχθεί ειδικά μετά την συμμετοχή του στο Μουντιάλ στη Βραζιλία και ίσως η Άρσεναλ να ζητήσει την ενσωμάτωσή του στο ρόστερ της το καλοκαίρι!

Παρόλα αυτά και στο ζήτημα αυτό δήλωσε ότι οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ό,τι περισσότερο μπορούν από τις συζητήσεις που θα έχουν με τους «κανονιέρηδες».

Η σημασία της παρουσίας του Σαβιόλα


Ο Πιέρ Ισά στάθηκε τόσο στις εμφανίσεις του μεγάλου αστέρα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στη σημασία της παρουσίας του στα αποδυτήρια.

Ο Ισά δήλωσε ότι είναι όλοι ικανοποιημένοι από την προσφορά του Αργεντινού, αλλά ακόμη περισσότερο από τον ρόλο που παίζει έξω από το… χορτάρι.

Μεταγραφές θα γίνουν;


Ο Πιέρ Ισά -στην αρχή της συνάντησης- ξεκαθάρισε ότι η πρόθεση της διοίκησης είναι να μην αποχωρήσει κάποιος παίκτης τον Ιανουάριο.

Αυτό, όπως εξήγησε, αυτόματα μειώνει αρκετά το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο. Εκτός αυτού επεσήμανε ότι όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι το ρόστερ είναι πλήρες σε όλες τις θέσεις.

Παρόλα αυτά από τώρα έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει περιπτώσεις παικτών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα αλλά για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να γίνουν λίγες και εκλεκτικές προσθήκες στην ομάδα για τη νέα σεζόν, και να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο με τη μεγάλη μεταγραφική κινητικότητα του περασμένου καλοκαιριού.

Τέλος επεσήμανε ότι περιπτώσεις παικτών θα συνεχιστεί η τακτική της επένδυσης σε ποδοσφαιριστές μικρούς σε ηλικία με ικανότητες για το μέλλον.

Οι «ερυθρόλευκοι» δανεικοί…


Τζεμπούρ, Βλαχοδήμος… και πολλοί άλλοι. Ο Πιέρ Ισά ξεκαθάρισε ότι στην ομάδα παρακολουθούν πάρα πολύ προσεκτικά τι κάνει κάθε ένας στην ομάδα που έχει δοθεί.

Δήλωσε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι ο Τζεμπούρ κάνει καλές εμφανίσεις στην Τουρκία, αλλά στάθηκε στην περίπτωση του Βλαχοδήμου.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού δήλωσε προβληματισμένος ότι ο νεαρός άσος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Γερμανία.

Μάλιστα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εάν αυτό συνεχιστεί, τότε τον Ιανουάριο να υπάρξει επαφή με την διοίκηση της Άουγκσμπουργκ, μην αποκλείοντας και την επιστροφή του στο… λιμάνι. 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons