OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Μπορούμε να δώσουμε πολλά περισσότερα»...

Ο Ισπανό τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, στάθηκε στα αποτελέσματα που πήρε η ομάδα μέσα στην βδομάδα χωρίς να ξεχωρίσει κάποιο. Όλα τα παιχνίδια ήταν σημαντικά, σύμφωνα με τον 50χρονο κόουτς.

«Αυτό που σκεφτόμουν ήταν πότε θα τελειώσει η βδομάδα. Ωστόσο καταφέραμε να βγούμε αλώβητοι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού ενώ στην συνέχεια μίλησε για όσα είχαν γραφτεί γι' αυτόν στην αρχή της περιόδου:

«Δεν μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική. Προσπαθήσαμε μέσα από σκληρή δουλειά να φτιάξουμε τον Ολυμπιακό που ονειρεύονται οι φίλοι της ομάδας, δεν με ένοιαζε τι έγραφαν για μένα. Δείξαμε χαρακτήρα και μέσα από την δουλειά που κάνουμε και την συνεργασία που έχω με τους παίκτες, βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς».

Για την βδομάδα που πέρασε και βρήκε την ομάδα να πανηγυρίζει στο τέλος σε μια τριάδα φωτιά, τόσο για τους παίκτες όσο και για τον ίδιο, τόνισε:

«Ήταν μια βδομάδα φωτιά, αν δεν είχαμε χαρακτήρα δεν θα παίρναμε τα αποτελέσματα που θέλαμε», ενώ για την σημερινή εμφάνιση του Τζόελ Κάμπελ επεσήμανε:

«Ήταν μια νίκη για την οποία προσπαθήσαμε όλοι. Σχέδιο μας ήταν να χτυπήσουμε από την πλευρά του Λίνο και ο Κάμπελ προωθήθηκε αρκετά. Μετά το γκολ του Σαβιόλα ήταν πιο εύκολο για μας να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.»

Για τον Κώστα Μήτρογλου και για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί, τόνισε πως πολλοί παίκτες έχουν βελτιωθεί, αλλά ο 25χρονος φορ των «ερυθρόλευκων» σύμφωνα με τον Μίτσελ είναι ποδοσφαιριστής για την Ευρώπη.

«Ο Μήτρογλου έχει πολύ καλά στοιχεία και μέσω της σκληρής δουλειάς τα έβγαλε στην επιφάνεια. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον παίκτη και όχι στον προπονητή. Και για να μη γελιόμαστε ο Μήτρογλου δεν είναι παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, μπορεί να σταθεί και στην Ευρώπη.

Είναι πολλοί παίκτες όπως ο Σάμαρης, ο Μανιάτης, ο Μανωλάς που αποδίδουν καλά. Δεν θέλω να αφήσω κάποιον έξω.»

Ο 50χρονος τεχνικός, έδειξε προσγειωμένος παρά το 3/3 που έκαναν οι Πειραιώτες, λέγοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

«Πρέπει να συνεχίσουμε την πρόοδο της ομάδας, καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Ούτε το πρωτάθλημα πήραμε σήμερα, ούτε προκριθήκαμε την Τρίτη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει πολλά να δώσει.»

Για το ποιο παιχνίδι της ομάδας θεωρεί καλύτερο μέχρι στιγμής, είπε:

«Το καθένα παιχνίδι της τελευταίας βδομάδας είχε την δικιά του σημασία. Στην Λεωφόρο παίξαμε καλά, με την Μπενφίκα σταθήκαμε όπως έπρεπε, ενώ σήμερα το παιχνίδι ήταν πιο όμορφο από πλευράς θεάματος.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons