OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πανευρωπαϊκός Ολυμπιακός...

Το αήττητο σερί που κρατάει ο Ολυμπιακός, τον διατηρεί στη λίστα των δέκα ευρωπαϊκών ομάδων που έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο στις εγχώριες διοργανώσεις και η UEFA «υποκλίνεται» στις επιδόσεις τους.

Στο αήττητο ρεκόρ του Ολυμπιακού, αλλά και σ' αυτά που διατηρεί σε άμυνα και επίθεση αναφέρθηκε η UEFA σε αφιέρωμα που έκανε στις ομάδες που δεν έχουν φύγει απ' το γήπεδο με... σκυμμένα κεφάλια, στους τρεις πρώτους μήνες αγωνιστικής δράσης των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Η διαφορά έξι βαθμών που ανέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» απ’ τον ΠΑΟΚ που τους ακολουθεί στην βαθμολογία, σχολιάζεται απ’ την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, όπως και η ευρεία επικράτησή τους στο ντέρμπι των δύο ομάδων, που τους έδωσε προβάδισμα για τον φετινό τίτλο.

Στο αφιέρωμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μίτσελ, ο οποίος παρομοιάζει την πορεία του Ολυμπιακού με το χτίσιμο ενός σπιτιού.

«Πρώτα βλέπεις το έδαφος και θέτεις τις βάσεις, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πως θα μοιάζει όταν τα παράθυρα τοποθετηθούν. Τώρα αρχίζω να βλέπω τα παράθυρα», ανέφερε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», στον οποίο «πιστώνει» την άψογη επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Όπως αναφέρει, ο Ολυμπιακός σκοράρει κατά μέσο όρο περισσότερα από τρία γκολ ανά ματς και έχει δεχτεί μόλις τρία, ενώ τονίζει και το ρεκόρ των 102 γκολ που έχει σκοράρει σε μια σεζόν (1973/74) και τα 13 που έχει δεχτεί μια χρονιά νωρίτερα, ως τις κορυφαίες επιδόσεις της ομάδας του Πειραιά.

Οι άλλες εννιά ομάδες που διατηρούν το αήττητο στις εγχώριες υποχρεώσεις τους είναι οι Σπάρτα Πράγας (Τσεχία), Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Ρόμα (Ιταλία), Χιμπέρνιαν (Μάλτα), Πόρτο (Πορτογαλία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Σέλτικ (Σκοτία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons