OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 4-0 (36' Μήτρογλου) (60' Saviola) (74' Fuster) (80' Campbell).. Kριτική των παικτών του Ολυμπιακού:




Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής σε υγιεινό περίπατο κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 4-0 στο Καραϊσκάκη και έστειλε την διαφορά στο +6. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κάμπελ με δύο ασίστ και ένα γκολ. Κακή εμφάνιση από τον Δικέφαλο που δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.



Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού:


Χιμένεθ Ρομπέρτο 7: Στο πρώτο 45λεπτο ήταν απλός θεατής και δεν χρειάστηκε ούτε μια φορά να επέμβει. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τον Ισπανό να περνά ένα ξεκούραστο βράδυ. Το χρειαζόταν μετά τον άθλο κόντρα στην Μπενφίκα.

Λεάνρο Σαλίνο 7: Στο πρώτο λεπτά είχε αρκετές προωθήσεις και καλή συνεργασία με τον Κάμπελ, όμως όσο περνούσε η ώρα, πρόσεχε περισσότερο τη θέση του. Έδωσε αρκετές μάχες με τον Στοχ και τις κέρδισε. Γενικά όσο περνούν τα παιχνίδια γίνεται καλύτερος.

Δημήτρης Σιόβας 7: Ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις και έδιωξε αρκετούς κινδύνους για την ομάδα του. Μπήκε με δύναμη σε αρκετές φάσεις και όπως στα περισσότερα ματς, έτσι και σ' αυτό έδειξε πως έχει "δέσει" με τον Μανωλά και συγκροτούν ένα εξαιρετικό κεντρικό δίδυμο.

Κώστας Μανωλάς 8: Έκοψε με δύο σωτήριες επεμβάσεις τον Σαλπιγγίδη μέχρι το 30λεπτο και γενικότερα ήταν αλάνθαστος. Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον Έλληνα αμυντικό, που "εξαφάνισε" τους αντιπάλους του.

Χοσέ Χολέμπας 8: Από τα πρώτα κιόλας λεπτά έμοιαζε νευρικός και σε δύο φάσεις μάλιστα τα έβαλε με τους συμπαίκτες του. Αρχικά με τον κάμπελ και στη συνέχεια με τον Μανιάτη. Στο δεύτερο μέρος ηρέμησε και έδειξε τον παλιό καλό του εαυτό. Έβγαλε την ασίστ με εκτέλεση κόρνερ στον Φουστέρ και είχε αρκετές επικίνδυνες προωθήσεις. Λίγο έλειψε μάλιστα να βγάλει δεύτερη ασίστ και πάλι στον Φουστέρ, όμως το σουτ του Ισπανού κατέληξε στο δοκάρι.

Γιάννης Μανιάτης 7: Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και μαζί με τον Σάμαρη κέρδισαν τη μάχη του κέντρου απέναντι σε Λάζαρ και Τζιόλη. Στο κομμάτι της κυκλοφορίας δεν εντυπωσίασε, όμως τη δουλειά που έπρεπε την έκανε.

Ανδρέας Σάμαρης 7: Παρά την κούραση των συνεχόμενων αγώνων, ήταν παντού. Έκοψε, προσπάθησε, αλλά και προσπάθησε να μοιράσει γρήγορα την μπάλα από τους αμυντικούς στα χαφ. Άλλη μια καλή και ουσιαστική εμφάνιση από τον Έλληνα μέσο.

Τζόελ Κάμπελ 10: Ξεκίνησε δεξιά, όμως για πέντε λεπτά (16'-21') πήγε αριστερά. Σ' αυτά τα λεπτά πρόλαβε να κάνει μια καλή σέντρα 20', όμως εντυπωσίασε όταν επέστρεψε δεξιά. Έκανε την αρχή, με μια εξαιρετική ενέργεια, που απέφυγε σαν σταματημένο τον Λίνο, ενώ στο 36' έβγαλε την 6η ασίστ του στο πρωτάθλημα, με σέντρα ακριβείας για τον Μήτρογλου. Κι αν νομίζετε πως η παράσταση από τον Κοσταρικανό τελείωσε κάνετε λάθος.... Στο 60' χόρεψε τον Λίνο και έβγαλε ασίστ στον Σαβιόλα, ενώ στο 81' πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ με τρομερή ατομική ενέργεια. ΑΡΙΣΤΟΣ!

Νταβίδ Φουστέρ 8: Στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι και έκανε κάποια λάθη στις μεταβιβάσεις, όμως πρόσφερε όπως πάντα πολλή δουλειά σ' όλο το μισό του γηπέδου. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή του, σκόραρε και θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ αν η μπάλα δεν χτυπούσε στο δοκάρι.

Χαβιέρ Σαβιόλα 8: Από το ξεκίνημα κιόλας, έδειχνε κινητικός, έψαχνε τη μπάλα για να την μοιράσει και βρισκόταν στις περισσότερες φάσεις. Αυτό που του έλειπε ήταν η σπιρτάδα και ένα γκολ. Το γκολ λοιπόν ήρθε στο 60' και με την προσπάθεια που έκανε σήμερα, νομίζουμε πως το άξιζε. Άλλωστε δύο ευκαιρίες του δόθηκαν και την δεύτερη σκόραρε.

Κώστας Μήτρογλου 8: Έτρεξε, γύρισε και γενικά ψαχνόταν. Δύο φάσεις χρειάστηκε και σκόραρε. Στην πρώτη έκανε ωραίο κοντρόλ αλλά χλιαρό σουτ, όμως στη δεύτερη δεν χαρίστηκε στον Χακόμπο και με άψογη προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι αλλαγές

Τσόρι Ντομίνγκες 8: Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (64'), ο Ολυμπιακός ανέβηκε επιθετικά και ήταν πιο γρήγορος. Ο Αργεντινός είχε κέφια και βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι την μισή ώρα που αγωνίστηκε.
Πάουλο Μασάντο -: Μπήκε στο 78' και δεν πρόλαβε να δείξει πολλά. Έκανε τα βασικά και τα έκανα καλά. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως προέρχεται από τραυματισμό και χρειάζεται σταδιακή επανένταξη στην δράση.
Γκαετάν Μπονγκ -: Όπως και ο Μασάντο αγωνίστηκε λίγο (περίπου 15 λεπτά) και η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο έγινε για λόγους ξεκούρασης και τακτικής. Ό,τι χρειάστηκε το έκανε, αλλά λόγω της μικρής του συμμετοχής, δεν τον βαθμολογούμε.

Προπονητής

Μίτσελ 9: Στο ξεκίνημα της σεζόν τον είχαμε συνηθίσει να κάνει πολλές αλλαγές ανά ματς κι αυτό είχε σχολιαστεί αρνητικά. Όπως αποδεικνύεται βέβαια, το έκανε γιατί έψαχνε τη χημεία της ομάδας του. Τώρα που βρήκε την ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζει. Έκανε μόλις μια αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μπενφίκα (Κάμπελ αντί Γιαταμπαρέ) και μπορεί να νιώθει απόλυτα δικαιωμένος. Κατέβασε τους καλύτερους και του βγήκε, ενώ οι αλλαγές του κρίνονται επιτυχημένες, ιδιαίτερη αυτή του Τσόρι Ντομίνγκες, που βοήθησε τον Ολυμπιακό. Μετά το 3 στα 3 (Παναθηναϊκό, Μπενφίκα, ΠΑΟΚ), ο Ισπανός μοιάζει ανίκητος και ακίνητος...



Τέλος του αγώνα...

80' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...  Σκόρερ ο Κάμπελ. Απο το βολέ του Ρομπέρτο, πέρασε με το σώμα τον πρώτο αμυντικό, στη συνέχεια την μπάλα πάνω από τον δεύτερο αμυντικό του ΠΑΟΚ και με διπλή προσπάθεια σκόραρε απέναντι στον Χακόμπο.
74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... Σκόρερ ο Φουστέρ με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ.

 60' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... Ο Ολυμπιακός κάνει το 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Σκόρερ ο Σαβιόλα με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Κάμπελ.

36' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μήτρογλου.... Ο πιο κινητικός παίκτης του Ολυμπιακού, ο Κάμπελ κάνει ωραία σέντρα από δεξιά, βρίσκει τον Μήτρογλου, που τον έχει χάσει η άμυνα του ΠΑΟΚ και με ένα άγγιγμα τη στέλνει στα δίχτυα του ΠΑΟΚ ανοίγοντας το σκορ.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Σάμαρη, Μανιάτη, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Στον πάγκο των "ερυθρόλευκων": Μέγιερι, Μασάντο, Παπαδόπουλος, Ντομίγκεζ, Σέποβιτς, Γιαταμπαρέ, Μπονγκ.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων: Γλύκος, Βούκιτς, Λόπεθ, Νέτσιντ, Κίτσιου, Νίνης, Ολίσε.

Το σύνθημα για θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ έδωσε ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, με τον πορτιέρο του Ολυμπιακού να γράφει σχετικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
«Πάμε Ολυμπιακέ» έγραψε στο facebook ο 27χρονος πορτιέρο, δείχνοντας την δίψα του για νίκη!

Την στενοχώρια του για το γεγονό ότι θα απουσιάσεια πό το αποψινό ντέμρπι του Ολυμπαικού με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Βλάντιμιρ Βάις με σχετική του τοποθέτηση στη επίσημη ιστοσελίδα των νταμπλούχων Ελλάδας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons