OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Έξαλλος ο Αλέφαντος με τον Σάντος...

Έξω φρενών με τον προπονητής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Φερνάντο Σάντος, εμφανίστηκε ο Νίκος Αλέφαντος ο οποίος σχολίασε την νίκη της Εθνικής Ελλάδος με 3-1 επί της Ρουμανίας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα μπαράζ που οδηγούν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Νίκος Αλέφαντος στο sportdog.gr, παραδέχθηκε την λειτουργία της ομάδας και την απόδοσή της ενώ αποθέωσε των Κώστα Μήτρογλου. Για αυτόν τον λόγο έψεξε μάλιστα και τον Φερνάντο Σάντος ο οποίος προτίμησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα να τον αλλάξει και να περάσει στην θέση του τον Φάνη Γκέκα. «Είναι ντροπή να κάνει νωρίς αλλαγή τον πρωταγωνιστή του ματς, αυτόν που σε λυτρώνει με 2 γκολ, αυτόν που σε πάει κατά πάσα πιθανότητα στο Μουντιάλ. Για να βάλει τον Γκέκα. Πού παίζει ο Γκέκας; Στην Τουρκία; Σε ποια σοβαρή-ασόβαρη ομάδα; 33 χρονών έχει πάει… »

Το κείμενο το Νίκου Αλέφαντου...

Η Εθνική έκανε το καλύτερό της ματς για εμένα τα τελευταία 2 χρόνια. Ήταν πολύ καλή στην άμυνα, γνωστή η αδυναμία μου για τον Παπασταθόπουλο χρόνια πριν, πολύ συγκεντρωμένη η ομάδα, αποφασισμένη, τράβηξαν και τα χαφ αυτήν τη φορά.

Ο Σαλπιγγίδης έκανε ένα από τα καλύτερά του ματς με την Εθνική. Έτρεξε πολύ επί 90 λεπτά.

Ο Μήτρογλου μέγας σκόρερ. Θα φύγει με μεταγραφή αυτός. Αλλά είναι άδικο από τον προπονητή, είναι ντροπή να κάνει νωρίς αλλαγή τον πρωταγωνιστή του ματς, αυτόν που σε λυτρώνει με 2 γκολ, αυτόν που σε πάει κατά πάσα πιθανότητα στο Μουντιάλ. Για να βάλει τον Γκέκα. Πού παίζει ο Γκέκας; Στην Τουρκία; Σε ποια σοβαρή-ασόβαρη ομάδα; 33 χρονών έχει πάει…

Εντάξει, έχει τη λογική της εκείνη τη στιγμή η αλλαγή, όμως δεν είναι σωστό να εκθέτεις τον πρωταγωνιστή σου, τον σκόρερ σου. Το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το γκολ σου δίνει τις νίκες, τα πριμ, τη δόξα. Τι να την κάνεις την ωραία μπάλα αν δεν υπάρξει το γκολ;

Η Μπενφίκα έλιωσε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά γκολ δεν έβαλε. Τι να το κάνεις που έπαιξε μπάλα και έκανε τόσες φάσεις, το έχασε το ματς. Αν είχε τον Μήτρογλου θα το είχε πάρει.

Δείτε και τον Σαμαρά. Καλός παίκτης αλλά την ταλαιπωρεί την μπάλα, γκολ δεν βλέπει εύκολα. Έρχεται ο Μήτρογλου «μπαμπ» πάρ΄το. Ξαναέρχεται ο Μήτρογλου «μπαμ» ξαναπάρτο!

Σκεφτείτε τον Ρονάλντο να είναι ο πρωταγωνιστής του ματς και να τον κάνει αλλαγή ο προπονητής του. Δεν συγκρίνω Μήτρογλου με Ρονάλντο ως παίκτες, όμως αναλογικά για τη Ρεάλ ο Ρονάλντο είναι ότι είναι ο Μήτρογλου για τον Ολυμπιακό και την Εθνική. Ο άνθρωπος μέσα σε 2,5 μήνες έχει ξεσκίσει τα δίχτυα. Τι άλλο να κάνει! Πόσα άλλα γκολ να βάλει!

Σου βάζει 2 γκολ και τον βγάζεις; Τον ταπεινώνεις έτσι. Άσε τον μέσα, είναι ικανός να βάλει και τρίτο. Αυτό το σκορ που έχεις τώρα δεν σου δίνει σίγουρα την πρόκριση.

Η Εθνική θέλει μεγάλη προσοχή στο Βουκουρέστι, δεν έχει τελειώσει τίποτα, αυτοί θα το κάνουν κόλαση εκεί, θα το παλέψουν σκυλίσια, θα κυνηγήσουν το 2-0. Δεν είναι άμπαλοι, τεχνίτες είναι, όμως τους πιάσαμε καλά στο Καραϊσκάκη. Ο Σάντος είναι προπονητής που σέβεται τους χώρους, καλά κάνει, το ξέρει το αντικείμενο. Στο β΄ ημίχρονο οι Ρουμάνοι εξαφανίστηκαν επιθετικά.

Η Ρουμανία είχε σε άθλια βραδιά τους δύο στόπερ τους, μεγάλη απώλεια αυτός που παίζει στην Τότεναμ και ήταν τραυματίας, γενικώς ήταν σε άθλια κατάσταση η αμυντική τους γραμμή.

Είχαν μια ζώνη- νεροζούμι! Σε 15 μέτρα μεταξύ τους απόσταση. Έβρισκε τρύπες η Εθνική μας, έβγαιναν παίκτες μας σε τετ α τετ. Στη ρεβάνς θέλει το ματς αυτό Μανωλά μέσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons