OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ολυμπιακός - Απόλλων Πατρών 93-71...

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο ΣΕΦ τον Απόλλωνα Πατρών με 93-71 και ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του (16/16 από την αρχή της σεζόν).

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο τελευταίο του ματς κεκλεισμένων των θυρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Απόλλωνα Πατρών (με τον Άρη θα έχει κόσμο) με 93-71.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το 16/16 από την αρχή της χρονιάς και ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της.

Πλέον οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Γαλατάσαραϊ για την Euroleague, όπου ελπίζουν να κάνουν 17 τις νίκες τους από το ξεκίνημα της χρονιάς και να διατηρήσουν το απόλυτο τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στα του αγώνα ο Ματ Λοτζέσκι έκανε πολύ καλό παιχνίδι για ακόμα μία φορά, ενώ και ο Μίρζα Μπέγκιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση μαζί με τον Κώστα Σλούκα. Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Βασίλης Σπανούλης μοίρασε 10 ασίστ.

Ο πρωταγωνιστής

Ο Μίρζα Μπέγκιτς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι (ίσως το καλύτερο του μετά το ματς με τη Σιένα). Τελείωσε το ματς με 16 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Ο αριθμός

Ο Ολυμπιακός είχε από την γραμμή των 6μ.75 10/15 τρίποντα. Με τη Μάλαγα να θυμίσουμε ότι είχε 10/19.

Που κρίθηκε το ματς

Στο 24ο λεπτό του αγώνα ο Μπράιαντ Ντάνστον ανέβασε για πρώτη φορά στο ματς την διαφορά σε διψήφιο αριθμό (51-40), δίνοντας στον Ολυμπιακό ένα προβάδισμα, το οποίο δεν μπόρεσε να "γυρίσει" ο Απόλλων Πατρών.

Ο αγώνας

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες συμβάδιζαν σκορ, καθώς καμία δεν μπορούσε να αποσπαστεί. Ο Τέιλορ έκανε το 6-8 για την ομάδα του Νίκου Βετούλα, με τον Μπέγκιτς να ισοφαρίζει σε 8-8 στο τέταρτο λεπτό του αγώνα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά, κλείνοντας τελικά το πρώτο δεκάλεπτο με οριακό προβάδισμα απέναντι στον Απόλλωνα, ο οποίος προσπαθούσε να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό και να "τρέξει" με 16-15, έπειτα από μείωση του σκορ από τον Λιανό.

Στην δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφεραν να ελέγξουν μετά τα δύο πρώτα λεπτά του δεκαλέπτου και με τον Ματ Λοτζέσκι που βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση να ξεφύγουν με 6 πόντους στο 13' (23-17). Ο Ολυμπιακός συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα με τον Κώστα Σλούκα να πετυχαίνει το 29-20. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά τους από τους "ερυθρόλευκους", με το ημίχρονο να κλείνει στο 44-38 για τους γηπεδούχους, ύστερα από καλάθι του Μπολντς.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην τρίτη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να αυξάνει την διαφορά του από τον Απόλλωνα. Ο Κώστας Σλούκας σημείωσε το 61-49 για τους γηπεδούχους στο 28ο λεπτό του αγώνα και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης με εύστοχο σουτ τριών πόντων σημείωσε το 68-53, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μίρζα Μπέγκιτς, έπειτα από 1/2 βολές να κάνει 71-58 στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες με αυτόν τον τρόπο έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα με. 93-71 σημειώνοντας την 16η διαδοχική τους νίκη από την αρχή της χρονιάς.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 44-38, 68-53, 93-71.


Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 9(3), Ντάνστον 6, Σπανούλης 7(1τρ, 9ασ.), Περπέρογλου 8, Παπαπέτρου 2, Σλούκας 13(2), Λοτζέσκι 16 (2τρ., 8ρ,), Μπέγκιτς 16, Πρίντεζης 10, Αγραβάνης, Μάντζαρης 6. 

Απόλλων Π. (Βετούλας): Χιλ 7(1), Καπερώνης 1, Τέιλορ 13(1τρ, 9ρ.), Ντάνιελ 21 (12ρ.), Λιανός 10, Οικονομόπουλος, Πελεκούδας, Μολφέτας, Νιφώρας, Τρεπάλοβατς, Χοτ 4, Μπολντς 15. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons