OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Προπονητικό διπλό με τους Νέους...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού «ξεμούδιασαν» το απόγευμα της Πέμπτης, παίζοντας προπονητικό φιλικό με την ομάδα Νέων και νικώντας 3-0...

Αντί προπόνησης το απόγευμα της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν προπονητικό διπλό, αντιμετωπίζοντας την ομάδα Νέων. Ο κ. Μίτσελ και οι συνεργάτες του δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους αγώνες και είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα των Μασάντο, Μιγκέλ Τόρες και Αριέλ Ιμπαγάσα, μεταξύ άλλων.

Ένα γκολ πέτυχε για τους μεγάλους ο Σέποβιτς και δύο ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, στο τελικό 3-0. Το ματς διήρκεσε μία ώρα, «σπασμένη» σε τρία 20λεπτά. Δοκάρι για τους Νέους, από κόρνερ, είχε ο Χαλκιάς!

Για την πρώτη ομάδα άρχισαν οι Μέγιερι, Τόρες, Παπάζογλου, Αβραάμ, Βατουσιάδης, Εντινγκά, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκεζ και Σέποβιτς, ενώ στο τέρμα κάθισε πιο μετά και ο Χουτεσιώτης.

Για τους Νέους άρχισαν οι Γιαννιώτης, Τούφας, Μπουγιούκος, Μακροστέργιος, Βολονάκης, Λάτσι, Βουτσιώτης, Γιάνκοβιτς, Καναβέτας, Πασαλίδης, Ψυχογιός και αγωνίστηκαν και οι Ηλιάδης, Σάλιακας, Μαργαρίτης, Χαλκιάς, Νασιακόπουλος, Ρεντζής, Ιγνατίδης, Σιώπης, Παπασάββας.

Το πρόγραμμα πλέον περιλαμβάνει τριήμερο ρεπό και οι προπονήσεις θα αρχίσουν ξανά τη Δευτέρα.
Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το σχετικό photostory.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons