OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Χωρίς επίσκεψη και... έξτρα πριμ στο ντέρμπι...

Ε... και τι έγινε, τραγουδούσε πριν από μερικά χρόνια ο Νίκος Οικονομόπουλος και κάπως έτσι φαίνεται πως βλέπει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποφάσισε να μην περάσει από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη παραμονή του αγώνα, ενώ δεν θα δώσει έξτρα πριμ σε περίπτωση νίκης.

Η κίνηση μπορεί να παραξενεύει αρκετό κόσμο, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου συνήθιζε να βρίσκεται δίπλα στους παίκτες στα ντέρμπι, ωστόσο αυτό δείχνει και την πίστη του για τη νίκη στη μάχη της Λεωφόρου, έχοντας στο μυαλό του την ανωτερότητα του ρόστερ της ομάδας του.

«Όλα τα μέλη της ομάδας ξέρουν τι πρέπει να κάνου», αναφέρουν για την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να μην επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Ρέντη άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, γίνεται σαφές πως οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να ασχοληθούν μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, έτσι ώστε στη συνέχεια να είναι ακόμη πιο εύκολο το να στρέψουν το βλέμμα τους στον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στην Μπενφίκα για το Champions League.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζεται πως η απόφαση για το σχέδιο "Δημόκριτος" είναι καθαρά θέμα της Αστυνομίας και πως δεν υπήρξε το παραμικρό αίτημα από την ομάδα. Υπενθυμίζουμε πως η υπόθεση "Δημόκριτος" έχει να κάνει με ένα συνεργείο που θα βρίσκεται έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου την ημέρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θα ελέγχει το αν οι χώροι είναι καθαροί από θέμα υγιεινής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons