OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μέγιερι για... «Νο. 2»...

Η απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη, ωστόσο δεν είναι κάτι που αποτελεί άμεση προτεραιότητα για την ομάδα.

Πάντως, με βάση όσα φαίνονται αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει και με τη συγκεκριμένη θέση, με τους Πειραιώτες να αποφασίζουν για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν.

Όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ», άποψη του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ότι ο Μπάλας Μέγιερι μπορεί (και πρέπει) να έχει τον ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα της ομάδας ή αν δεν συμβεί αυτό να «μάχεται» με έναν ακόμη γκολκίπερ για τη θέση στην αποστολή. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το όνομα του Σήφη Δασκαλάκη εξακολουθεί να «παίζει», με τον ίδιο να περιμένει με αγωνία την απόφαση των «ερυθρολεύκων».

Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ή του Έλντιν Γιακούποβιτς, τότε γίνεται σαφές ότι ο Μέγιερι θα είναι τρίτος πορτιέρο στην ομάδα και δεν θα έχει τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Όπως και να έχει όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αποφάσεις στο συγκεκριμένο θέμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons