OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πάτησαν Ελλάδα Κατάι και Γκρμπιτς...

Οι Σέρβοι Αλεξάνταρ Κατάι και Πετρ Γκρμπιτς κατέφθασαν με πλήρη μυστικότητα στην Ελλάδα την Τρίτη (28/6) με σκοπό να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να πραγματοποιήσουν τις τελικές διαπραγματεύσεις των μεταγραφών τους στον Ολυμπιακό.

Οι δύο παίκτες τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με την διοίκηση των "ερυθρόλευκων" και εφόσον περάσουν με επιτυχία από τις εξονυχιστικές εξετάσεις του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους.

Ο Αλεξάνταρ ΚΑτάι είναι γεννημένος στις 6/2/1991 και "συστήθηκε" φέτος στο ευρύ κοινό με 22 συμμετοχές και 3 γκολ για λογαριασμό της της Βοϊβοντίνα η οποία τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στο τέλος της σεζόν κλήθηκε στην Κ-21 της Σερβίας και αγωνίστηκε σε δύο φιλικά πριν λίγες ημέρες.

Αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής στο 4-1-4-1 της ομάδα του, αλλά κάλλιστα μπορεί να παίξει και τον ρόλο του... Φουστέρ. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός διακρίνεται για την πολύ καλή του ντρίμπλα αλλά και για το δυνατό σουτ, με την μπάλα να φεύγει από το πόδι του σε πρόσφατο αγώνα με 127 χλμ/ώρα!

Ο 22χρονος Πέταρ Γκρμπιτς, αρχηγός της Μόγκρεν του Μαυροβουνίου αγωνίζεται στην επίθεση και διακρίνεται για την ταχύτητα του.

Ο Ολυμπιακός απαντά με μεταγραφές στη λάσπη που πετάνε εναντίον της ομάδας και του προέδρου της, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν να "δουλεύουν" σύμφωνα με το αρχικό πλάνο που έχει σχεδιαστεί, αδιαφωρόντας για τα όσα ακούγονται τον τελέυταίο καιρό.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons