OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δυσαρεστημένοι με την στάση του Ρασνάτοβιτς...

Ενοχλημένοι οι Αγγελόπουλοι από την συμπεριφορά του ατζέντη, Μίσκο Ρασνάτοβιτς, ο οποίος εκπροσωπεί τους Ίβκοβιτς, Σπανούλη, Κέσελ και Νίλσεν, καθώς τους απείλησε (!) με προσφυγές αν δεν τακτοποιηθούν άμεσα οι οφειλές προς τους πελάτες του.

Είναι αρκετοί οι λόγοι που οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πήραν απόφαση να αποχωρήσουν από την πειραϊκή ΚΑΕ, αλλά ένας από αυτούς έχει να κάνει και με το γεγονός πως δεν τους σεβάστηκαν ούτε οι ατζέντηδες των παικτών της ομάδας του Ολυμπιακού.

Δυσαρεστημένοι οι Αγγελόπουλοι κυρίως με την συμπεριφορά του ατζέντη, Μίσκο Ρασνάτοβιτς, με τον οποίο συνεργάστηκαν στενά το καλοκαίρι του 2010, καθώς στον Ολυμπιακό ήρθαν τέσσερις πελάτες του γνωστού Σέρβου μάνατζερ, όπως οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βασίλης Σπανούλης, Μάρκο Κέσελ και Ματ Νίλσεν. Παρά το γεγονός αυτό, λοιπόν, ο εν λόγω ατζέντης έφτασε στο σημείο να απειλήσει (!) με προσφυγές τους διοικητικούς ηγέτης της πειραϊκής ΚΑΕ στο ενδεχόμενο που δεν τακτοποιηθούν άμεσα οι οφειλές προς τους ανθρώπους που εκπροσωπεί.

Είναι γεγονός πως οι Αγγελόπουλοι χρωστάνε στους παίκτες, περίπου, τέσσερις μήνες, αλλά κανείς δεν έχασε τα λεφτά του στον Ολυμπιακό επί εποχής Αγγελόπουλων, οι οποίοι από την πορεία τους την τελευταία εφταετία στην πειραϊκή ΚΑΕ, χαρακτηριζόντουσαν ως "τράπεζα", λόγω της σιγουριάς που εξέπεμπαν σε θέματα οικονομικά. Όλη η Ευρώπη γνωρίζει την φερεγγυότητα τους σε θέματα χρημάτων, οπότε είναι υπερβολή να έρχεται ο κάθε μάνατζερ και να βάζει την.... θηλιά στο λαιμό δύο προέδρων οι οποίοι είναι τίμιοι και άψογοι επαγγελματίες με ό,τι έχουν καταπιαστεί.

Είναι ντροπή να παίρνει το θάρρος ο κάθε Ραζνάτοβιτς και να απειλεί τους Αγγελόπουλους. Δυσαρεστήθηκαν τα αδέρφια καθώς είδαν πως δεν τους σέβεται κανείς. Εκνευρίστηκαν, μάλιστα, στο γεγονός πως ο Σέρβος ατζέντης, θέλοντας να πιέσει καταστάσεις, διέδιδε αριστερά και δεξιά τις τελευταίες μέρες πως ο Σπανούλης θα μείνει ελεύθερος.
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons