OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Νέο άδειασμα...

Ξεκάθαρες απαντήσεις από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη εξερχόμενος από το κρίσιμο σημερινό Δ.Σ. Ο κ. Μαρινάκης αφού παρέπεμψε στην ομιλία του που θ' αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής τόνισε χαρακτηριστικά: «Το πρωτάθλημα συμφωνήσαμε να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 27-28 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου».

Ακολούθως κλήθηκε ν' απαντήσεις σε ερωτήσεις. Η πρώτη είχε να κάνει με το μέλλον του στη θέση του προέδρου της Λίγκας για την οποία απάντησε: «Όπως έχω ήδη πει από τον Φεβρουάριο, αλλά και τον Μάρτιο και τον Απρίλιο όλοι οι πρόεδροι μέχρι σήμερα έμειναν στην προεδρία 1 χρόνο. Απο κει και πέρα για λόγους ηθικής τάξης μόλις μπήκα στην αίθουσα ρώτησα όλα τα μέλη αν οποιοδήποτε απ' αυτά θέλει να παραιτηθώ ή αν συμφωνεί με τις επιστολές που έστειλαν οι ΠΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ. Κανείς δε συμφώνησε οπότε προχωράμε... Έχω δεσμευτεί από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα επικυρωθεί η βαθμολογια, κι αφού εξασφαλίσω ομαλές συνθήκες διεξαγωγής και στο επόμενο πρωτάθλημα, αλλά και στη διαδοχή θα προκηρύξω εκλογές για νέο πρόεδρο».

Για το αν το πρωτάθλημα είναι καθαρό ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Oπως θα δείτε την τοποθέτησή μου είναι ξεκάθαρη. Διαβάστε την και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα. Δεν υπήρχε θέμα να γίνει επικύρωση. Το θέμα ήταν να συζητήσουμε κάποια θέματα όπως πχ. για τον Ηρακλή, που έχει προσφύγει και έπρεπε όλοι μαζί να συζητήσουμε το θέμα της επικύρωσης. Συμφωνήσαμε ότι στο επόμενο Δ.Σ. θα συζητήσουμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Να δούμε ποια θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ανεβεί στη Σούπερ Λίγκα», ενώ για το θέμα των αδειοδοτήσεων τόνισε: «Yπήρχε ομόφωνη απόφασγη όλων των ομάδων που την είχαμε ξαναπάρει και νωρίτερα. Αλλά έκανα μια προσωπική τοποθέτηση για να βγούμε από το αδιέξοδο και είπα στον εκπρόσωπο του ΟΦΗ για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις ότι η προσωπική μου άποψη θα ήταν ο φάκελος του ΟΦΗ να επανεξεταστεί από μια καινούργια επιτροπή. Δεν είναι όμως δική μου αρμοδιότητα. Από εκεί και πέρα προσωπική μου πρόταση ήταν να αποφασίσει η ΕΠΟ». 
 
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons