OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Σιγά μην παραιτηθεί...

Το σταυρόλεξο είναι για αδύναμους λύτες. Ο μεγάλος στόχος είναι ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η λύσσα που κατά καιρούς έχει αντιμετωπίσει ο Θρύλος κορυφώνεται ξανά, μόνο που όλοι τους - όπως έχει αποδειχτεί ιστορικά - είναι πολύ μικροί μπροστά στη δύναμη και στη δυναμική αυτού του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ζήτησαν με ένα στόμα και μία φωνή την παραίτηση Μαρινάκη από τη Σούπερ Λίγκα, σε ήχο πλάγιο και οι γνωστοί πολιτικοί της φανφάρας μαζί με τις ουρές των δευτερότριτων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν είναι ανάγκη να αναλύσουμε ξανά ποιός είναι ο μοναδικός επενδυτής στο τελειωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους μεγαλοπαράγοντες των άλλων μεγάλων ομάδων εξαφανισμένους και ανήμπορους να ακολουθήσουν τον ανταγωνισμό. Δεν είναι ανάγκη να θυμίσουμε τις συμφωνίες για την οικονομική ενίσχυση όλων των ομάδων που έγιναν επί προεδρίας Μαρινάκη στη Λίγκα, αλλιώς δεν θα είχαν οι περισσότερες στον ήλιο μοίρα. Δεν είναι ανάγκη να προβληματιστούμε πάλι για όσα όργια είχαν γίνει στην προπερασμένη περίοδο και στο πρωτάθλημα της μαϊμούς, όταν ο Μαρινάκης δεν είχε μπει στο ποδόσφαιρο.

Αυτό που, όμως, αποτελεί ανάγκη για μία ακόμη φορά σε αυτόν τον κόσμο του μίσους εναντίον του Ολυμπιακού και της κυριαρχίας του εδώ και πολλά πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι η συσπείρωση του ερυθρόλευκου λαού και η αντιμετώπιση των πολέμιων της ομάδας.

Σιγά μην παραιτηθεί ο Μαρινάκης από το όραμά το για έναν ακόμη πιο πανίσχυρο Ολυμπιακό. Σιγά μην παραιτηθεί ο Ολυμπιακός από την διαρκή προσπάθεια αγωνιστικής βελτίωσης και ευρωπαϊκής διάκρισης.

Ας ψάξουν να βρουν τους πραγματικούς ενόχους, ας πάψει ο Ολυμπιακός να ασχολείται με παράσιτα, ας συνεχίσει να λάμπει στο προσκήνιο των μεταγραφών και των παικταράδων κι ας αφήσει τους άλλους, τις αθώες περιστερές, να τρώγονται με τα ρούχα τους, να τρώνε εξάρες ή να ψάχνουν λεφτά πουλώντας τους παίκτες τους και ψύλλους στα άχυρα σε πρωτάθλημα που τελείωσε με διαφορά δεκατριών βαθμών.

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons