OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ανέβασε την προσφορά του για Σάντσες...

Αποφασισμένος είναι ο Ολυμπιακός να "κλείσει" άμεσα και τον Σάντσες από την Βαλενσιέν. Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν νέα βελτιωμένη πρόταση στην γαλλική ομάδα, η οποία δείχνει να πείθεται ώστε να δώσει το "ΟΚ" για την μεταγραφή.

Με απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στην Βαλενσιέν για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες. Οι Πειραιώτες ανέβασαν την οικονομική τους προσφορά, κοντά στα 3.000.000 ευρώ, και η γαλλική ομάδα δείχνει να πείθεται για να δώσει το οριστικό "ΟΚ" ώστε να προχωρήσει η μετακίνηση του Κολομβιανού χαφ.  

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει αποφασισμένος να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέδε για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες, καθώς ο 25χρονος (6/2/1986) χαφ αποτελεί τον "εκλεκτό" του Ισπανού τεχνικού για τον ρόλο του "κόφτη" όσον αφορά την ενίσχυση της ερυθρόλευκης μεσαίας γραμμής.

Οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει αρχικά μία πρόταση στην Βαλενσιέν που έφτανε τα 2.500.000 ευρώ, στη συνέχεια πήγαν την προσφορά τους στα 2.8 εκ. ευρώ και το θέμα κάπου εκεί είχε "κολλήσει", καθώς η Βαλενσιέν επέμενε στην αρχική της τιμή, καθώς αξίωνε το κόστος της αξίας του Σάντσες στα 4 εκ. ευρώ.

Όπως φαίνεται, όμως, η νέα ανεβασμένη προσφορά του Ολυμπιακού (κοντά στα 3.000.000 ευρώ) δείχνει να ικανοποιεί την γαλλική ομάδα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμη να δώσει σύντομα την συγκατάθεση της ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του Κολμβιανού μέσου στους Πρωταθλητές Ελλάδaς. Όσον αφορά τον Λατινοαμερικανό χαφ, οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει, ήδη, σε συμφωνία με τον ατζέντη του, τόσο στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου (τριετές), όσο και στο ετήσιο κασέ του Κάρλος Σάντσες, το οποίο θα είναι, περίπου, στα 800 χιλιάρικα. 

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons