OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Τι δεν έκαναν σωστά οι Αγγελόπουλοι...

Οι Αγγελόπουλοι έκαναν λάθη. Γι αυτό και δεν πέτυχαν όσα ήθελαν. Ομως κανείς δεν τους κατηγορεί. Γιατί κι αυτά τους τα λάθη, έγιναν στην προσπάθεια για το καλύτερο. Στην προσπάθεια να γίνει μεγάλος ο Ολυμπιακός. Το katimagiko αναλύει.

Ας δούμε τι δεν πήγε καλά στα 7 χρόνια της θητείας τους. Κι αν επιστρέψουν ποτέ, σίγουρα αυτά τα λάθη δεν θα τα ξανακάνουν.

1. Αφησαν το παρασκήνιο να τους νικήσει. Πάλεψαν για να αντιστρέψουν την κατάσταση, προσπάθησαν για μια καλύτερη Α1, αλλά έχασαν τη μάχη. Ρίχνουν την ευθύνη στον Βασιλακόπουλο που δεν τους προστάτεψε, αλλά στην πραγματικότητα τους κόστισαν οι δικές τους επιλογές σε θέσεις κλειδιά.

2. Ξόδεψαν περισσότερα χρήματα απ' ό,τι έπρεπε, ακούγοντας τους προπονητές. Οι μεταγραφές είναι σοβαρές υποθέσεις και δεν επιτρέπεται μια διοίκηση να της αφήσει εν λευκώ σε κανέναν. Πλήρωσαν υπεραξίες στην προσπάθειά τους να κάνουν και πάλι μεγάλο τον Ολυμπιακό κι αυτό έπρεπε να το κάνουν μόνο στην αρχή. Οταν σταμάτησαν άρχισαν να παραπονιούνται οι προηγούμενοι κι έτσι δημιουργήθηκε άσχημη κατάσταση.

3. Αργησαν να βρουν σημείο επαφής με τον κόσμο. Κράτησαν αποστάσεις και όταν αντιλήφθηκαν τι πρέπει να γίνει, ήταν αργά. Στο ξεκίνημα τους καλόμαθαν όλους με τις μεγάλες μεταγραφές, όταν σταμάτησαν τις κινήσεις αεροδρομίου, ο κόσμος έκανε πίσω. Αδικα μεν, αλλά έκανε.

4. Δεν πήραν τόσο σοβαρά την υπόθεση μπάσκετ. Πίστεψαν πως είναι απλά ένα παιχνίδι, δεν αντιλήφθηκαν πως είναι μια κοινωνία γεμάτη ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτό.

5. Δεν βρήκαν ποτέ σημείο επαφής με την Πολιτεία. Αποκορύφωμα οι συζητήσεις για το Ελληνικό και η απάντηση ότι το γήπεδο μπορεί να τους δοθεί για ένα χρόνο. Γι αυτό και έκαναν λόγο για εφορία ύψους 50.000.0000 δολαρίων.

6. Αφησαν τους παίκτες να πάρουν “αέρα” σε σημείο να τους αποκαλούν “βλάκες” πίσω από την πλάτη τους. Μόνο μετά τον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ πέρυσι έδειξαν πυγμή και λίγο έλλειψε να πάρουν το πρωτάθλημα.

7. Ειπαν περισσότερα απ' ό,τι έπρεπε. Εκαναν πολλές δηλώσεις, αλλά τις πιο πολλές φορές έμειναν στα λόγια. Πριν από 40 μέρες έκαναν σχέδια για το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης και ξαφνικά άφησαν τον Ολυμπιακό στη μοίρα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons