OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κλείνει άμεσα και ο Κάται...

Την ώρα που άπαντες ασχολούνται με τους διαλόγους, τις δικογραφίες και τις κλήσεις από την εισαγγελία, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν την προσπάθεια ενίσχυσης. Ήδη όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής (13:00) θα παρουσιαστεί επίσημα ο Φέισα.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες του «rednews» οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα και από τον Αλεξάντερ Κάταϊ! Οι διαπραγματεύσεις με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Βοϊβοντίνα έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και όλα δείχνουν ότι θα είναι το 4ο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών.

Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή θεωρείται δεδομένη, καθώς ο νεαρός άσος θέλει σαν τρελός να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η Βοϊβοντίνα αρχικά είπε όχι στο 1 εκατομμύριο ευρώ που πρόσφερε ο Ολυμπιακός, ζητώντας 1,5. Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, καθώς το ποσό που χωρίζει τις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλο.

Άνθρωπος που γνωρίζει καλά την υπόθεση, θεωρεί ότι η χρυσή τομή θα βρεθεί στα 1,2 με 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Μας είπε χαρακτηριστικά: «Μην ασχολείστε πείτε πώς έκλεισε δεν χαλάει η δουλειά». 



http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons