OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τα λαμόγια και ο φόβος του Πρίντεζη...

Ο Πρίντεζης μίλησε στο RedPlanet.gr για την απόφαση των Αγγελόπουλων να αποχωρήσουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρθηκε στον φόβο του που επιβεβαιώθηκε, ενώ μίλησε και για λαμόγια τα οποία πάντα επιβιώνουν. "Προτεραιότητα μου να μείνω", τόνισε ο Έλληνας φόργουορντ.

Η απόφαση των Αγγελόπουλων ώστε να αποχωρήσουν από την πειραϊκή ΚΑΕ προκάλεσε σοκ τόσο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όσο και στους παίκτες στην ομάδα των ερυθρολεύκων, καθώς δεν περίμεναν πως τα αδέρφια θα θελήσουν να αφήσουν το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.


Η απόφαση των Αγγελόπουλων ώστε να αποχωρήσουν από την πειραϊκή ΚΑΕ προκάλεσε σοκ τόσο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όσο και στους παίκτες στην ομάδα των ερυθρολεύκων, καθώς δεν περίμεναν πως τα αδέρφια θα θελήσουν να αφήσουν το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Όχι όμως και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος είχε διαισθανθεί την πρόθεση τους. Το RedPlanet.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος μας τόνισε: "Το περίμενα πως θα γινόταν αυτό".

Ο 26χρονος φόργουορντ, εμφανώς στεναχωρημένος από την απόφαση των Αγγελόπουλων, στο πρώτο σχόλιο που μας έκανε για τις εξελίξεις στην πειραϊκή ΚΑΕ, μας τόνισε τα εξής: "Είναι άδικο σε μία χώρα όπου λίγοι άνθρωποι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, όντας σοβαροί στην δουλειά τους, να αποχωρούν, λόγω ότι κάποιοι άλλοι είναι υποχθόνιοι. Διότι οι Αγγελόπουλοι είναι τίμιοι και αποτελούν πρότυπα για την κοινωνία. Τελικά, στην Ελλάδα, όπως φαίνεται, επιβιώνουν μόνο τα λαμόγια. Οι κύριοι Αγγελόπουλοι όλα αυτά τα χρόνια προσέφεραν πάρα πολλά, όταν έχαναν παραδεχόντουσαν την ήττα τους, σπάνια παραπονέθηκαν και παρά τις σεζόν που περνούσαν δίχως τίτλους, δεν τα παρατούσαν, αντιθέτως, συνέχιζαν ακόμη πιο δυνατά τις επόμενες χρονιές, ενισχύοντας τον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα, όμως, το καλό δεν εκτιμάται".

Για το αν περίμενε πως οι Αγγελόπουλοι θα πάρουν απόφαση να αποχωρήσουν φέτος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιώργος Πρίντεζης, μας σχολίασε: "Δεν είχα καμία ενημέρωση, ούτε πληροφόρηση πως θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό. Και εγώ πριν λίγο το έμαθα, αλλά για να σου πω την αλήθεια το... περίμενα. Δεν ξαφνιάστηκα. Είχα την αίσθηση πως θα γινόταν αυτό ύστερα από τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο μήνα. Ήταν κάτι που φοβόμουν πως θα γίνει και δυστυχώς συνέβη. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με κανέναν συμπαίκτη μου και ούτε με κάποιον από την ομάδα".

Όσον αφορά για το μέλλον του στους ερυθρόλευκους, καθώς το συμβόλαιο του Γιώργου Πρίντεζη με την πειραϊκή ομάδα ολοκληρώθηκε, μας είπε: "Για εμένα προτεραιότητα είναι ο Ολυμπιακός. Αγαπάω αυτή την ομάδα και θέλω να συνεχίσω. Και ο κόσμος αγαπάει πολύ αυτή την ομάδα και μακάρι να βρεθεί λύση στα διοικητικά. Τα έχω ξαναπεράσει αυτά, όταν ο έφυγε ο κ. Κόκκαλης και ήρθαν οι κ.Αγγελόπουλοι. Ξέρω τις δυσκολίες, τα έχω ξαναζήσει προ εφταετίας. Μακάρι να βρεθεί λύση".

Πρίντεζης στο FB: "Περαστικά σ' όλους"

Λίγες ώρες μετά, στην σελίδα του στο Facebook, o Γιώργος Πρίντεζης έγραψε το εξής σχόλιο: "Δυστυχώς στη χώρα του φθόνου, της κακίας και της λαμογιάς, επιβιώνουν μόνο εκείνοι που τα κάνουν αυτά, γιατί σ' όλους φαίνονται αυτά φυσιολογικά ενώ όποιος πάει με το σταυρό στο χέρι σωστά και τίμια και με την προσωπικότητα του μπροστά, είναι μ@λ@κ@ς!!! Αυτή είναι δυστυχώς η ελληνική νοοτροπία ΠΑΝΤΟΥ σ' όλους τους τομείς. Από αθλητισμό μέχρι φοιτητές που ψάχνουν δουλειά!!!! Περαστικά σ όλους".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons