OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ζητά ραντεβού και ευκαιρία ο Μήτρογλου...

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη νέα σεζόν, η διοίκηση δεν έχει αποφασίσει ακόμα «τι μέλλει γενέσθαι» με τον «πιστολέρο» και ο Έλληνας επιθετικός θέλει ραντεβού με τους ανθρώπους και τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων».

Όπως αναφέρει ο Γαύρος, ο Κώστας Μήτρογλου θέλει σύντομα και πριν την έναρξη της προτετοιμασίας (4 Ιουλίου) να μιλήσει τόσο με τη διοίκηση του Ολυμπιακού όσο και με τον τεχνικό της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένουν να του δώσουν μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να παραμείνει στο Λιμάνι.

Αρχικά, όσον αφορά την πλευρά του Βάσκου τεχνικού, ο Μήτρογλου θεωρείται «τελειωμένος» για αυτόν και ο «Τσινγκούρι» πολύ δύσκολα θα αλλάξει γνώμη και θα εισηγηθεί την παραμονή του Έλληνα σέντερ φορ. Ο Βαλβέρδε θεωρεί ότι είναι καλύτερα τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και τον παίκτη να χωρίσουν οι δρόμοι τους και να πωληθεί ή να δοθεί δανεικός ο Μήτρογλου σε άλλη ομάδα. Έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση τις προθέσεις του και έχει διαμηνύσει στους ιθύνοντες των Πειραιωτών ότι δεν τον υπολογίζει ούτε για τις… προπονήσεις!

Από την άλλη, η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ακόμα αναποφάσιστη αναφορικά με το μέλλον του Μήτρογλου στο Λιμάνι. Όλοι θεωρούν ότι πρόκειται για έναν παίκτη ιδιαίτερα ταλαντούχο με πολύ καλά στοιχεία ενός σύγχρονου φορ και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο η αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά του τους προβληματίζει.

Επίσης, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν στα ταμεία τους τουλάχιστον ένα ποσό της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ από την πώληση του «πιστολέρο», με βάση την αντικειμενική του αξία, ωστόσο αν τον πουλήσουν αυτήν την περίοδο δύσκολα θα καρπωθούν πάνω από 2-2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, σκέφτονται σοβαρά την παραχώρησή του με τη μορφή του δανεισμού σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, πιθανότατα γερμανική, προκειμένου να προσεχθεί παραπάνω ο παίκτης σε σχέση με την προσοχή που του δινόταν σε κάποια ελληνική ομάδα.

Όπως και να έχει, ο Μήτρογλου ζητά μία ακόμα ευκαιρία, θα μιλήσει σίγουρα με τη διοίκηση, ενώ μπορεί και με τον Βαλβέρδε, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ, αφού ο Ερνέστο είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons