OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Θα βρει τον δρόμο του...

Η επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού δεν θα έχει σχέση με όσα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια, αφού η απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων να πουν «αντίο» στην ομάδα μοιάζει οριστική και αμετάκλητη. Ο κόσμος, όπως έγινε γνωστό, θα κάνει την προσπάθειά του να τους μεταπείσει και να τους κάνει να παραμείνουν στο «τιμόνι» της ΚΑΕ, όμως αυτή τη στιγμή κυριαρχούν οι σκέψεις για το «αύριο» δίχως του Αγγελόπουλους.

Ακόμη και ετούτη τη στιγμή, που θα μπορούσαν να μην δείξουν το παραμικρό ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, όπως τονίζει ο «ΓΑΥΡΟΣ» της Τετάρτης, οι δύο αδερφοί που είχαν το κουμάντο της ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια ασχολούνται με τι μπορεί να γίνει για να μην μείνει η ομάδα στο… έλεος του Θεού.

Η ομάδα αναμένεται να κινηθεί με Έλληνες παίκτες, στους οποίους έχει ήδη επενδύσει, αλλά και με ξένους, οι οποίοι δεν θα είναι όμως ονόματα «πρώτης γραμμής». Μαζί με το μπάτζετ θα πέσει και ο μέσος όρος ηλικίας και άρα η εμπειρία από μεγάλα ματς. Αποτέλεσμα αυτού είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ενδεχομένως επηρεασμένη σε ότι αφορά τη διεκδίκηση των στόχων της σε Ελλάδα και (κυρίως) Ευρώπη.

Κατά πως φαίνεται (μέχρι στιγμής) οι Αγγελόπουλοι είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν τις μετοχές της ΚΑΕ, αφού με την οικονομική κρίση που υπάρχει, είναι δύσκολο να δώσει κανείς δεκάδες εκατομμύρια που απαιτούνται για να αγοράσει τον Ολυμπιακό. Η λύση που ενδεχομένως θα προκριθεί είναι να βάλουν κάποιον «μπροστά», να αναλάβει το μάνατζμεντ. Έναν άνθρωπο που θα πρέπει να έχει έσοδα όσα και έξοδα και από εκεί και πέρα, αν θελήσει να επενδύσει με δικά του χρήματα, να το κάνει.

Το όνομα του ανθρώπου αυτού δεν έχει γίνει γνωστό, όπως δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει καν βρεθεί, αλλά η ουσία είναι πως θα γίνει προσπάθεια αυτός ο άνθρωπος, όποιος και αν είναι, να είναι Ολυμπιακός και να αγαπάει την ομάδα.
 
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons