OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό...

Ο πρόεδρος της Τρεντίνο, Ντίεγκο Μόσνα, στο περιθώριο της παρουσίασης του Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος μεταγράφηκε στην ιταλική ομάδα από τον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε τους Πειραιώτες για τη συνεργασία τους στη μεταγραφή του παίκτη.

Όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Το σχέδιο μας να κάνουμε την Τρεντίνο πιο ανταγωνιστική και παράλληλα να έχουμε χαμηλώσουμε το μέσο όρο ηλικίας πηγαίνει κατ΄ ευχήν έπειτα από την άφιξη του Τζούριτς. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό και ελπίζουμε στο μέλλον να ανταποδώσουμε τη συνεργασία».

Όσον αφορά τον τεχνικό της Τρεντίνο, ο Ράντοστιν Στόιτσεφ σχολίασε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ένταξη του Τζούριτς στο δυναμικό της ομάδας, καθώς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Ευρωπαίους παίκτες. Ξεκίνησα να παρακολουθώ την πορεία του το 2009 όταν και αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και εκτίμησα τη διαρκή του βελτίωση και την ποιότητα του ως παίκτη. Μάλιστα την τελευταία χρονιά τα πήγε ακόμα καλύτερα και είμαι σίγουρος πως θα συνεισφέρει τα μέγιστα στο σύλλογο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons