OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ακόμη πιο δυνατά στις μεταγραφές...

ΑΠΟΤΕΛΕΙ κοινό μυστικό στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» ότι η χθεσινή ιστορία και οι προεκτάσεις της, που κατά έγκυρους «ερυθρόλευκους» εκτιμητές έχουν να κάνουν μόνο με τις εντυπώσεις, σε ό,τι αφορά φυσικά τον Ολυμπιακό, μάλλον διαφοροποιεί τα μεταγραφικά των πρωταθλητών Ελλάδας!

Οι πληροφορίες, λοιπόν, λένε ότι η διοίκηση το έχει πάρει απόφαση να μπει ακόμη πιο δυνατά στο μεταγραφικό παιχνίδι, καταλαβαίνοντας ότι έχουν χαθεί αρκετές εντυπώσεις από την καινούργια ιστορία με τις κασέτες. Το σκεπτικό είναι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει ενωμένος και να προχωρήσουν μαζί σύλλογος και κόσμος. Και οι δυνατές μεταγραφές είναι πάντα κάτι που λειτουργεί συσπειρωτικά, όταν δηλαδή ο κόσμος βλέπει μία διοίκηση να έχει τη φιλοδοξία να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά η ομάδα.

Κακά τα ψέματα, έστω αυτός ο θόρυβος που γίνεται, δεν είναι καλός για τον Ολυμπιακό. Και δεν αρέσει σε κανένα από τα εκατομμύρια των περήφανων φιλάθλων του. Κάπου χαλάει η ψυχολογία με τέτοια θέματα. Ακόμη κι αν ξέρεις μέσα σου ότι δεν πρόκειται ουσιαστικά να γίνει τίποτα και ότι στο μακρινό μέλλον θα δικαιωθεί η ομάδα σου σε κάποιο δικαστήριο.

Οι εντυπώσεις δημιουργούνται και η μόνη απάντηση που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός είναι η δημιουργία μίας όσο το δυνατόν πιο ισχυρής ομάδας, που θα κυριαρχεί στην Ελλάδα και θα στέκεται με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Και η διέξοδος για κάτι τέτοιο δεν είναι άλλη από τη δουλειά και την ενίσχυση.
 
Κώστας Νικολακόπουλος
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons