OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ένα καλοκαίρι γεμάτο ερωτήματα...

Πάντα μου άρεσε να διαχωρίζομαι από τους άλλους, σπάνια βέβαια το καταφέρνω αλλά η θέληση μετράει. Την ώρα λοιπόν που όλη η Ελλάδα έχει στο στόμα της τον Γιάννη Μπουρούση εγώ λέω να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί του. Ο ψηλός τραβάει μεγάλο ζόρι και επειδή τον σέβομαι και τον αγαπώ προτείνω να περιμένουμε όλοι μας τα αποτελέσματα του ΕΣΚΑΝ και να ξαναμιλήσουμε για αυτόν.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να επιστρέφει σε καιρούς περασμένης πενταετίας. Όχι δε θα δούμε παίκτες σαν τον Γκούλιας και τον Νόρντγκααρντ, αλλά σίγουρα δε θα δούμε και σαν τους Κλέιζα και Σπανούλη. Η διοίκηση την ώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κομβικό σημείο με τα διοικητικά και την ενδεχόμενη φυγή της οικογένειας Γιαννακόπουλου αποφάσισε να κινηθεί σε χαμηλούς οικονομικά ρυθμούς. Δικαίωμα της είναι αυτό και κανείς δε μπορεί να την κατακρίνει. Όλοι μας θα θέλαμε να βλέπαμε κάθε χρόνο και δύο ΝΒΑερς να καταφτάνουν στο Λιμάνι, αλλά η τσέπη μας δε θα πονούσε.

Ο Ολυμπιακός της επόμενης χρονιάς με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα έχει μπάτζετ λιγότερο από δέκα εκατομμύρια. Η ομάδα θα στηθεί για το ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο ενώ στην Ευρωλίγκα θα κυνηγήσει την έκπληξη να βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί σχεδόν είκοσι μέρες και δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση. Αν ανησυχείτε εσείς για αυτό φανταστείτε τους Μαυροκεφαλίδη, Γκόρντον, Νεστέροβιτς  και όλους όσοι περιμένουν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Αν θέλετε φανταστείτε τον Σπανούλη που πέρυσι ήρθε για να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και ξαφνικά θα βρεθεί να παίζει με χαμηλότερης ποιότητας παίκτες από ότι έχει συνηθίσει. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και ένας δε μπορεί να φέρει την άνοιξη σε μία ομάδα, ούτε καν δύο, ούτε καν τρεις.

Κλείνοντας να σας δώσω λόγους να σας βάλω σε σκέψεις και διαδικασία διαλόγου:

Οι Αγγελόπουλοι είναι τρελοί και μπορεί ένα πρωί να ανακοινώσουν τον Ρούντι Φερνάντεζ (τυχαία αναφορά) και να μας βουλώσουν τα στόματα. Μακάρι να το κάνουν και ας με φέρουν σε δύσκολη θέση απέναντί σας.

Με προβληματίζει η χαλαρότητα του Ντούσαν Ίβκοβιτς και αναρωτιέμαι αν είναι ευχαριστημένος με αυτά που βλέπει ή όχι. Λέτε να του έχει περάσει άσχημη σκέψη από το μυαλό του;

Αργοπορία μισθών υπάρχει στην ομάδα, αλλά δε θυμάμαι να έχασε κανείς λεφτά από τους Αγγελόπουλους. Τα οφειλόμενα είναι για να στείλουν μήνυμα απογοήτευσης ή για άλλο λόγο;

Κωνσταντίνος Μελάγιες
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons