OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Τίτλοι και προοπτική...

Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τη λάσπη που εκτοξεύουν και πάλι σε βάρος του αντικειμενικοί και υποκειμενικοί! Προχωράει στην αγωνιστική του ενίσχυση και συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστής στην προσπάθεια της κάθαρσης.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν επισήμως από χτες ότι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με όσα αποκαλύπτονται σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πει όσα έχει να πει για το ελληνικό ποδόσφαιρο όταν κληθεί από τις αρχές.

Από κει και πέρα είναι σαφή και εύλογα κάποια πολύ σοβαρά ερωτηματικά που γεννήθηκαν από τη μελέτη της δικογραφίας η οποία δημοσιοποιήθηκε.

Το κυριότερο: Γιατί δεν έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος προσώπων που αναφέρονται ξεκάθαρα σε διαλόγους για σκοτεινά ζητήματα, όπως ο κ. Πατέρας ή ο κ. Πιλάβιος;

Το αντι-ολυμπιακό μίσος βγήκε και πάλι στη φόρα με τεράστια ένταση από μίντια και σχολιαστές, ενώ δίχως να υπάρχει καμία αναφορά που να ενοχοποιεί τον Ολυμπιακό για οτιδήποτε, έχει ξεκινήσει πάλι ένας λυσσαλέος πόλεμος σε βάρος του Θρύλου και του προέδρου του με βρομιές και λάσπη σχετικά με το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα με διαφορά 13 βαθμών!!!

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να επενδύει σε ποδοσφαιριστές και υποδομές προκειμένου να γίνει ακόμη πιο ισχυρός, να μπορέσει να γίνει πολύ ανταγωνιστικός και στην Ευρώπη, να προοδεύσει σε όλους τους τομείς, αλλά και να συμβάλλει στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου από παράσιτα που κερσοκοπούν από αυτό και το απαξιώνουν με τις συμπεριφορές τους.

Αυτή είναι η πρόθεση και ο στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι ο μοναδικός πλέον σοβαρός επενδυτής στο ελληνικό πρωτάθλημα και γι΄αυτό οι τίποτες προσπαθούν με λάσπη και ψέμματα να τον εμποδίσουν.

Δεν θα τα καταφέρουν διότι όλα αυτά τον Θρύλο τον γιγαντώνουν και τον συσπειρώνουν ακόμη περισσότερο.

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons