OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Προβληματισμός για τα υπάρχοντα συμβόλαια...

Οι Αγγελόπουλοι φεύγουν αλλά αφήνουν πίσω τους οκτώ υπάρχοντα συμβόλαια, με ορισμένα από αυτά να είναι πανάκριβα, όπως των Σπανούλη και Μπουρούση. "Παγωμένοι" οι παίκτες και αναμένουν τις εξελίξεις.

Στον Ολυμπιακό τον τελευταίο μήνα ασχολούμασταν συνεχώς για το τι θα γίνει με τα οκτώ συμβόλαια  παικτών (Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς, Γκόρτνον, Πρίντεζης, Πελεκάνος, Χαλπερίν, Μαυροκεφαλίδης, Γλυνιαδάκης) που έληξαν. Πλέον, ύστερα από την αποχώρηση των Αγγελόπουλων χρειάζεται να ασχοληθούμε και με τις υπάρχουσες συμφωνίες.

Διότι οι Αγγελόπουλοι φεύγουν, αλλά θα αφήσουν πίσω τους οκτώ συμβόλαια σε ισχύ και συγκεκριμένα των Σπανούλη, Μπουρούση, Τεόντοσιτς, Βασιλόπουλου, Κέσελ, Νίλσεν, Παπανικολάου και Έρτσεγκ. Ποιος, λοιπόν, θα τα πληρώσει αυτά; Διότι τα περισσότερα είναι υψηλά. Και άντε ό,τι λεφτά χρωστάνε στους παίκτες τους τα δίνουν. Την επόμενη -επόμενες- σεζόν, ποιος θα τα δώσει αυτά τα χρήματα; Ποιος θα πάρει το θάρρος να αναλάβει το κόστος στις δύσκολες εποχές που ζούμε;

Όπως καταλαβαίνεται έρχονται δύσκολες εποχές και όση κατανόηση και αν δείξουν οι παίκτες, αν δεν πάρουν τα λεφτά τους, κάποια στιγμή -σίγουρα- θα κινηθούν δικαστικά και νομικά ώστε να τα διεκδικήσουν. Ειδικά δύο από αυτά είναι και τα ακριβότερα, όπως των Σπανούλη (2.400.000 ευρώ καθαρά ετησίως, λήγει το 2013) και Μπουρούση (1.600.000 ευρώ καθαρά ετησίως, λήγει το 2012). Προς το παρών οι παίκτες του Ολυμπιακού παρουσιάζονται "παγωμένοι" από την απόφαση των Αγγελόπουλων να αποχωρήσουν και αναμένουν τις εξελίξεις.
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons